Egy hete erzem a babam mozgolodasat. Most viszont 2 napja nem erzem.14 hetes vagyok. Tobbi lent?
Figyelt kérdés
Masodik baba az elsot is 15 hetesen ereztem eloszor. Ot 13 hetesen kezdtem erezni es azota minden este. Ket napja viszont nem. Olyanokat erzek mintha 'kinyomna' magat mintha kemenyedne a hasam... tudom h meg fiatal es kicsi terhesseg es probalom magam nyugtatni h nincs baja mert a heten voltam orvosnal es minden oke volt virgonckodott... de azert csak aggaszt h mi lehet vele... van barmi jele annak hogy ha tortent valami vele?2015. jan. 24. 22:11
1/6 anonim 

válasza:

Hasonló cipőben vagyok... 15 és fél hetes vagyok, kb. 1 hete érzem a babát, nagyon finom simogatásokat belülről, főleg délután és este, de ma nem éreztem, én is nagyon aggódom :( Én azzal vigasztalom magam, hogy sok helyen olvastam, hogy ilyen korán még nem kell minden nap érezni. De azért én is félek.
2/6 A kérdező kommentje:
En az idojarasra is fogom... lehet ilyen idoben lustabbak... 3 napja mikor jobb ido volt este meg volt 'orulve' a maga kis apro mozzanataival... en is aggodok:/ de remeljuk minden rendben van...
2015. jan. 24. 22:56
3/6 anonim 

válasza:

1-es vagyok. Én most, ahogy írtam, mintha valami motoszkálást éreznék. De egyébként az az igazság, hogy olyan kis gyenge még ilyenkor a mozgás, hogy simán elképzelhető, hogy ha a front miatt kicsit kevésbé aktív, és nem ugrál annyira, akkor nem érezzük. Gondolj bele, 10 centi körül vannak még csak, meg pár deka :)
4/6 anonim 

válasza:

Ne parázzatok! A fiamat a 14. héten kezdtem érezni, de utána csak 4-5 naponta jött egy-egy rúgás, amit éreztem. A 20. hét után kezdtem csak minden nap érezni a mocorgásait. Ez ilyenkor teljesen normális!
5/6 anonim 

válasza:

Jah és teljesen egészségesen született, minden rendben volt !:)
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) Ereztem ma mar tobbszor is ugyhogy megnyugodtam teljes mertekig:)
2015. jan. 25. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!