Hogyan viszitek a reggeli vizeletet az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy technikailag hogyan oldjátok meg? Miben? (nem adtak semmilyen lezárható poharat)2010. febr. 15. 08:48
1/10 anonim válasza:
Elmosott gyógyszeres üvegben:))
2/10 anonim válasza:
én a mulkor a gyógyszertárban vettem gyógyzseresüvecsét hozzá:)
3/10 anonim válasza:
Bementem a laborba és kértem a nővértől, ő pedig adott.
De elmosott üvegben tökéletes.
4/10 anonim válasza:
Nekem már van egy kisfiam és el szoktam tenni az Ő baba kajás üvegeit. Azt jól elmosom és abba viszem a dokihoz.:)))
5/10 anonim válasza:
Lehet kapni gyógyszertárban kifejezetten steril, zárható vizeletgyűjtő poharat. Kb 150 ft darabja. Szerintem nagyon hasznos, én abban szoktam vinni, szoktak neki örülni a laborban, már csak amiatt is, hogy steril, és még véletlenül sincs benne cukor, vagy egyéb más anyag, ami nem oda való!
6/10 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 15. 11:08
7/10 anonim válasza:
Ilyenkor télen sok c-vitamint, stb. eszünk. Én ezeket teszem el, és mielőtt felhasználom, alaposan kimosom. Nálunk üveg üveget nem lehet vinni, mert ugyebár veszélyes hulladék, vagy mi, és ők nem tárolják. Át kell öntened ott egy műanyag pohárba. Én ezért választottam eleve a műanyag flakont.
8/10 Vilcsianyuja válasza:
nekem a védőnő az elején adott egy gumikupakos kémcsövet (amilyet a vérvételekhez is használnak)
9/10 anonim válasza:
Na kémcsövet én is kaptam, de hogy abba hogyan lehet belepisilni...???
10/10 Vilcsianyuja válasza:
tegnap 21:19 vagyok. a kazettás terhesteszt pipettájába se lehet belepisilni, mégis lehet használni :) belepisilek egy erre rendszeresített műanyagpohára, majd beleöntöm a kémcsőbe. a nagy rejtély megoldódott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!