Első labornál a vizeletet otthonról kell vinni (reggeli elsőből) vagy ott kell produkálni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 12:06
1/11 anonim válasza:
Szia! Én ki szoktam főzni egy üveget és mindig abba viszem.
2/11 anonim válasza:
Szia!!Hát nem tudom nálatok hogy működik, de itt Szekszárdon ott kell produkálni!!Direkt van egy kis wc is:D
3/11 anonim válasza:
A legtöbb helyen van kis wc és ott is lehet alkotni, de az én dokim mindig javasolta, hogy mielőtt indulok vizsgálatra zuhanyozzak le, törölközzek meg és akkor alkossak, mert egyébként hüvelyváladék kerülhet a vizeletmintámba és befolyásolhatja az eredményt.
4/11 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Nálunk is van erre a célra wc,de én is és a szemetesben látott üvegek alapján, otthonról hozott vizeletet öntöttek,öntöttem a műanyag pohárba:)
5/11 anonim válasza:
Szia! Én győri vagyok, itt mindenki úgy viszi, mert direkt reggeli elsőt kérnek! Amit ott produkálsz, már nem fogadják el!
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor bebiztosítom magam: viszek magammal otthonról, de úgy intézem, hogy ott is legyen eredmény, ha kell :) Amúgy is azt szokták ajánlani, hogy vérvétel előtt igyunk sok vizet.
2008. júl. 18. 12:21
7/11 anonim válasza:
Szia, nem ott kell pisilni, hanem vinni kell. Arra vigyázz, hogy a reggeli első pisilés előtt mosakodj meg jól, utána a középsugaras vizeletet gyűjtsd az üvegbe (tehát tusolás, pisilés, üvegbe pisilés, és megint pisilés). Én kétszer is megjártam, mert nem tudtam, hogy így kell, és mindig volt a vizeletemben baktérium, utána váltottam dokit, és ő mondta, hogy valószínűleg azért, mert nem középsugaras volt. Remélem érthetően sikerült magyaráznom és tudtam segíteni..
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Ha jól értem, akkor a középsugaras azt jelenti, amikor rendesen jön, nem pedig vékonyabb sugárban, ahogy az elején és a végén szokott?
2008. júl. 18. 12:52
9/11 anonim válasza:
En is ugy jartam hogy nem tudtam hogy kozepsugarbol kell,nekem is baci jott ki,aztan meg eggy kozepsugarbol az mar tiszta volt.en is vittem. Kozepsugar azt jelenti hogy ne az elejen tartsd oda az edenyket amibe pisilsz hanem varj mig folyik egy jo darabig aztan utana..(pisiles kozotti idoben..)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi, így már világos :)
2008. júl. 18. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!