Lesz baja a picimnek ha nem eszem?
Figyelt kérdés
7h+2n vagyok.
Már teherbeesés előtt szedtem a terhesvitamint+folsavat. Terhesség alatt is folyamatosan. Naponta többször keveset ettem, amik elő vannak írva, zöldség, gyümi, tejtermékek, tojás, hal, párolt husi.
Ma viszont olyan hányingerem támadt, hogy ma még semmit nem ettem, nem ittam. Meddig birja ki a baba, hogy nem kap táplálékot? Gyógyszert sem birtam lenyelni.. :(
2015. márc. 8. 13:46
1/8 anonim válasza:
Nos, az Afrikai éhezők is szülnek, úgyhogy egy naptól semmi baja nem lesz
2/8 anonim válasza:
Bírja a szervezet. Ha csak egy-két nap fordul elő akkor jó de sokáig már nem megy azért. Próbáld ki a gyömbérteát, utána hátha tudsz enni. Csak ferforrazott vizbe kell reszelni a gyömbért, állni hagyni és leszűrni. Pocsék ize van de tényleg jó hányinger ellen.
3/8 anonim válasza:
Nyugi!! Semmi baj nincs kap ő tőled elég ellátmányt akár a te károdra is! Ha nem kívánod ne egyél hagyd a fenébe majd ha elmúlik az émelygés úgyis rádjön a farkaséhség!! Amire figyelj az az ivás! Tea, víz, gyümilé bármi amit meg tudsz inni!!
4/8 anonim válasza:
A méhlepény a méhfalra csatlakozik, nem az emésztőrendszeredre.
5/8 anonim válasza:
Én a 16ik hétig folyamatosan émelyegtem és hánytam, gondolhatod mennyit tudtam enni, amit ettem azt is kihánytam, egészséges kislányom született.
6/8 anonim válasza:
A 15. hétig nem tudtam szinte semmit magamba tuszkolni olyan hányingerem volt. Időnként egy kis sós ropogtatni való, ropi lement úgy, hogy nem jött vissza de semmi más azon kívül nem maradt meg bennem. Egészséges kisfiam született szóval nem lesz semmi baja a babának, a folyadékpótlásra viszont figyelj oda, sokat igyál ha enni nem is eszel rendesen.
7/8 anonim válasza:
Szinte az egész terhességem alatt alig ettem. Kívánós sem voltam és családi okok miatt olyan volt a lelkiállapotom, hogy mutatvány volt egy adag ételt magamba tuszkolni. Egészséges 4 kilós fiút szültem. Nyugi! :)
8/8 anonim válasza:
Nyugi, "elveszi" azt, amire szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!