Alhasi feszülő fájdalom főleg pisilisnél?
Figyelt kérdés
Valaki tapasztalt hasonlót terhesség elején? Mintha feszítene, vmi ki akarna törni ezt pisileskor érzem. Egyszerű felfazas lenne? Köszönöm a valaszokat2015. márc. 8. 13:23
1/11 anonim válasza:
Mennyire az elején, hany hetes vagy?
2/11 A kérdező kommentje:
Annyira az elején h.meg nem látni semmit csak a pozitív trszteket
2015. márc. 8. 13:32
3/11 anonim válasza:
Lehet hogy az alhasi vérbőség miatt van. Ha felfaztal is kiderül ha megvan az embrió és mész védőnőhöz, lesz vizeletvétel is. De orvosnak is lehet említeni.
Én nem éreztem ezt az érzést de lehet más igen, majd jelentkeznek még a többiek.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem csip egyáltalán. Kedden megyek dokihoz másikhoz mint akinel voltam mert nem hitte el h.pozitivat teszteltem.
2015. márc. 8. 13:42
6/11 anonim válasza:
Oké de ilyen korán esetleg petezsak látszik.. 6-7 hetes korig szokás várni emiatt hogy már legyen szivhang. Ha nem csíp a vizelet akkor tényleg nem tudom, akár lehet a vérbőség miatt is. De egyébként mikor fel voltam fazva nem éreztem ezt csak a vesém görcsölt és csípett a vizelet.
7/11 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is! Én pár napja érzem igazán, az is igaz hogy nem állandóan, és nem volt semmi a vizeletemben. Nekem se csíp, nem fáj, csak olyan, mintha "nehezen" indulna meg, és enyhén fájm olyan mintha egy kő húzná le a hasamat. Én sem tudom mitől van, én 11 hetes vagyok. Szerintem is vérbőség okozhatja, de jobb, ha a doki megvizsgál, az a niztos. Én 5 hetesen voltam először orvosnál, mert barnáztam, akkor még petezsák látszódott. Nincs jelentősége, mikor mész el, jobb ebben az esetben, ha megvizsgál egy doki. Drukkolok!
8/11 A kérdező kommentje:
Igen olyan mintha huzná vmi. Csütörtökon voltam dokinal nem latott semmit de kedden megyek másik dokihoz. Gondolom nagyon az elejen vok azért nem lát semmit. Bár szerinte lehet méhen kívüli
2015. márc. 8. 18:30
9/11 A kérdező kommentje:
De gondolom ezt ilyen hamar nem lehet kohelenteni
2015. márc. 8. 18:32
10/11 anonim válasza:
Ha nincs erős görcsös fájdalmad vagy vérzésed akkor eppen ezért nem éri meg korán menni. 5 hetesen max a petezsak látszik de még néha az sem. Várj vagy két hetet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!