Másnak is vannak fájdalmai az utolsó néhány héten?
34hetes vagyok. Egyrészt óriási a hasam és szörnyen kényelmetlen. Ráadásul csomóan azt hiszik, hogy ikreket várok. :)
Másrészt le akar szakadni a derekam, és hirtelen mozdulatoknál olyan érzés, mintha kést szúrnának a hasamba. És a jóslók se valami kellemnesek.
Néha meg simán olyan érzés, mintha kövek lennének a hasamban.
És mindenki azt mondja erre, hogy hát pedig neki az utolsó pár hét csodálatos volt, és én vagyok a hisztis, hogy nyafogok, amikor "egyáltalán nem fájhat semmi". Ja, és a kedvencem az, hogy "nem vagyok anyának való", ha ilyen semmiségekkel foglalkozom.
És már tök rosszul érzem magam, amiért nekem márpedig fáj, és amiért nem tudok csak arra koncentrálni, hogy hamarosan megszületik a baba.
Nektek is fájt mindenetek az utolsó hónapban, vagy tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Első babámmal nem fájt semmim, sőt a 38 héten még nagyobb erőre kaptam. :)
Na, de most a másodikkal... még "csak" 32 hetes vagyok, de kb. egy hónapja fáj mindenem! A csípőm majd leszakad, este nem is tudok tőle aludni úgy fáj, sokat keményedek (tömöm magamba a magnéziumot amúgy), fáj a derekam és még sorolhatnám.
Mások dumájával viszont ne foglalkozz. Bármit mondasz úgysem lehetsz jó anya, ami persze sík hülyeség, de mindig van valaki, aki valamiért beszól. Tegyél rá!
En meg nem vagyok babas, de a hatamon felall a szor az ilyenektol, hogy mas eldonti, hogy neked pedig semmi bajod mikor igen is faj stb. Mert o aztan tudja. Az en kornyezetem is ilyen mindennel kapcsolatban pl fogfajas, fejfajas, betegseg, mensi fajdalom stb. Nekik minden csak hiszti. Mar elore kivagyok attol mi lesz ha sikerul a baba es en is igy leszek, hogy egyszer egyszer kellemetlen lesz vagy vegig. Tuti megkapom en is a fejmosast, hogy csak hisztizek.
Kitartas! Az ilyenek kepmutatoak es martirkodoak. Nem kell veluk foglalkozni. Valamint valaki szerencses es tenyleg semmi rossz tunete nem volt, de nem vagyunk egyformak. Igaz?
Tovabbi szep napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!