Kérhetnék néhány biztató szót? Terhesség vagy cyszta?
Sziasztok.
Story:
Utolsó mensim aug. 11.-én kezdődött, 3 napig tartott.(7 helyett) 17.-re visszajött, pecsétlő formában.
18.-án éreztem azt, amit pár éve mindig megérzek, a peteérést. Csak most ezt nem hóközben, hanem 1 héttel hamarabb.
Innen tudom mindig, hogy 14 nap múlva fog megjönni. És meg is szokott.
Elkezdett fájni a mellem, sós ételek és gyümölcsök után sóvárogtam, meg most is. Nem vagyok az a nagy evő, de ébredés után már éhes vagyok.
A mellem fájása kb vasárnapra elmúlt. Elvileg ha az tényleg PÉ volt, akkor hétfőre kellett volna megjönnie.
Nem jött meg, a mellem nagy maradt, csak picit fáj.
Tegnap elmentem az orvoshoz, aki a vizsgálat során ezt állapította meg:
8 mm Nyh, mellette egy kereked, echószegény képlet, mely megfelelhet petezsáknak.
Azt mondta, hogy az petezsák, de mellékesen megjegyezte, hogy esetleg még ciszta.
Ma kell elvinnem a vizeletet, továbbá megkért csináljak tesztet.
Hazaértünk, és nem bírtam reggelig várni, csináltam tesztet, negatív. Közben láttam, hogy hazaérve bevéreztem. 1-2 csepp.
Este megint jött 1-2 csepp.
Reggeli teszt szintén negatív. De most erős barnázás követi.
Nagyon meg vagyok ijedve, kérek mindenkit, aki tud ezzel kapcsolatban bármit is mondani, az mondjon.
2 hét múlva kell csak visszamennem, de addig csak a gondolataink vannak. Párom is meg van ijedve. :(
Szia. Köszönöm a választ :)
Ez a barnás cucc nem olyan, mint amilyennek kellene lennie sajnos. Erősebb és sűrűbb. Olyan nem is tudom, mihez hasonlítsam.
Mindenkinek a legjobbat szeretném, ezért ha menni szeretne, menjen, ahogy írtad, nem szeretném, ha beteg lenne. :( Annyira sajnálnám :(
Mosmár barnás piros, nem olyan mint szokott, és a.fájdalom, görcs, ami.mindig.van, most nincs...
Csak.hányinger és szédelgés. Furán érzem magamat.
Szia :)
Most h felerősödött a dolog, nem igazán szeretném, ha turkálnának.
Leadtam a pisit, holnap pedig hívom őket, hogy mi lett az eredmény, és elmondom, hogy közben meg is jött.
Köszönöm, hogy aggódsz :)
Ma lemegyek a menotest eredményért, az sok dolgot el fog árulni. Így nem kell 2 hétig kételyekben lennem talán. :) Vajon ez a teszt a cisztát is mutathatja pozitívnak?! Nemsokára kiderül minden, remélem :)
Köszönöm a jókívánságot :) Igazából még nem tervezett baba lenne, de ha esetleg mégis ő lenne, hát azért számítunk rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!