Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mentruáció szerű alhasi...

Mentruáció szerű alhasi fájdalom a 26. héten?

Figyelt kérdés
Már egy hete szinte minden nap fáj, hol erősebb hol gyengèbb. Ez az első terhessègem így nem igazán tudom meddig normális ès hogy ezek most jósló fájások vagy csak nő a mèh? Előforful, hogy akkor jön elő a fájdalom amikor mozog a baby. Nèha nyilaló, szúró fájdalom, de legtöbbször menstruáció szerű, ès elèg gyakran nyilalgat a hüvelybe is.Szedek magnèziumot ès ilyenkor lepihenek. Általában jobb szokott lenni. Február 26.-án voltam nőgyógyásznál akkor rendben volt minden ès zárt volt a mèhszáj. Szerintetek aggódjak? A jósló fájások milyenek ès meddig normális?Aki tud kèrem írjon, kíváncsi lennèk a tapasztalataitokra. Kicsit nyugtalanít a dolog, fèlek a koraszülèstől.

2015. márc. 6. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Írtad is, hogy sokszor akkor érzed, ha mozog a babád. Ez természetes, mert kezd nőni, egyre kisebb helye van, és amiket csinál, az kihat rád. Ahogy mozog, az járhat nyilallással, szúró érzéssel, de ez még nem jelenti azt, hogy koraszülés lesz! Főleg úgy, hogy zárt a méhszáj.

Nekem mindkét terhességemmel volt ilyen, és a babáimat végig kihordtam. A második lányom úgy mocorgott, mintha késsel szurkáltak volna, sokszor fájt. Mégsem nyíltam, tehát alapból nem okozott gondot, csak iszonyatosan kellemetlen volt.

Nekem a jósló fájás később jött, és már nem tudtam a baba mozgásával összefüggésbe hozni. Görcsölt a hasam alja, fájt a derekam, feszült az egész hasam. Sok jóslóm volt, de mégis végig bent maradtak a lányaim.

2015. márc. 6. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod miatta,nekem is vannak ilyenek, ha jól emlékszem akkor a 23-24. héttől. Nyúlik a hasad, a méhed tágul,ilyenkor természetes,hogy ilyeneket érzel.
2015. márc. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!