Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Milyen a kispapák...

Kismamik! Milyen a kispapák kapcsolata a pocakbérlőkkel? Reagála hangjára? Szokta puszilgatni a pocakot a kispapa, vagy beszélni a babához?

Figyelt kérdés

A férjem aranyosan intézi a dolgokat. Van, hogy énekel, van, hogy beszél a babához, de van, hogy csak megpuszilja. Amikor beszél, akkor a baba jobban mocorog.

A pocimat ő keni be, már ha épp nem alszik el jóval korábban, mint én. Amikor vásárolni megyünk, mindig megnézi a babarészleget, hogy mit vehetne a kisfiának. Igaz, még soha nem vett semmit, de nézi a játékokat, kisollót, cumikat. Ruhákat soha. :)

2010. febr. 14. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
igen szokta.
2010. febr. 14. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
A lányom és apa között nagyon jó volt a kapcsolat, ahogy írtad, ez nálunk is így volt. A lányom 13 hónapos és mind a mai napig nagy a szerelem... A fiam aki most van a pocakban teljesen más! Ha megsimogatja, vagy elkezd apa mesélni neki, akkor semmi reakció nincs. A rugdosást is abbahagyja, ha nem az én kezemet érzni, hanem apáét.
2010. febr. 14. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
az én párom nagyon örül a babaának és már előre imádjuk mindeketten, minden estés program h ráteszi a kezé a pocimra és együtt élvezzük a pici ficánkolását. azonban beszélni, énekelni, puszilgatni nem szokott.de nem is igénylem,s sztem a baba sem, hiszen igy is hallja a hangják ha velem beszél:)
2010. febr. 15. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:

A Férjem sokat cirógatja a pocakom, beszélget hozzá. Bebújik a takaró alá, ott sutyorog neki, nem értem, hogy mit , az a lényeg, hogy ők ketten tudják, hogy miről van szó.

Puszilgatni is szokta, ha szólok neki, hogy kinyomja valamilyét, akkor jön, és együtt figyeljük, hogy a kislányunk mit is csinál.

Örülök neki, hogy már most ennyire szeretik egymást.

2010. febr. 15. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!