Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem korai 20 hetesen ikerbabak...

Nem korai 20 hetesen ikerbabakocsit venni?

Figyelt kérdés
230 ezer forint helyett 120ezer lenne a komplett babakocsi...3 napig tartják meg utána eladják. Ti mit tennétek?
2015. márc. 7. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Családot leszarni, babakocsit megvenni.

A világból ki lehetne kergetni a babonákkal, komolyan.

Milyen tapintatos családod van, még paráztatnak ilyenekkel... Ha bármi történne a babákkal (DE NEM FOG! :)), az nem azért lesz, mert megsértődtek, hogy máris vettetek babakocsit. Eszem-f.szom megáll. Akkor kellene talán rohangálni utána, amikor az anyakönyvezést meg TAJ-kártyát meg ezeket intézitek?

Bocs, bocs.

Szóval ha ez egy jó kocsi (nem ismerem), és ennyiért az ajánlat is jó, akkor én bizony megvenném, és leszarnám a károgókat.

2015. márc. 7. 21:41
 12/15 anonim ***** válasza:
én megvenném,testvérbabakocsinak is jó,ezért percek alatt el tudnád adni ha kéne
2015. márc. 7. 21:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen csajok <3 a hormonok játszanak velem, két napja mindenért bőgök es a bolhából elefántot csinálok :(
2015. márc. 7. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
megvenni!!!! nem akarlak lehutteni, de 3 honap mulva me. fogsz allamvizsgazni az ikrek mellett....sok boldogsagot a picikhez!
2015. márc. 7. 22:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezekkel a babonákkal úgy vagyok, h semmi értelmük. Ha 39 hetesen veszed meg a kocsit és 40 hetesen a szüléskor elveszted az egyik babát, akkor is hibáztatnád magad, h nem kellett volna előre megvenni?

Ugyan már. Ha baj lesz, nem a kocsi miatt lesz. Én 6 hetesen vettem az első kismamafelsőmet és azóta folyamatosan vásárolunk. 19 hetesen vettünk kiságyat pl.

2015. márc. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!