Nem korai 20 hetesen ikerbabakocsit venni?
Családot leszarni, babakocsit megvenni.
A világból ki lehetne kergetni a babonákkal, komolyan.
Milyen tapintatos családod van, még paráztatnak ilyenekkel... Ha bármi történne a babákkal (DE NEM FOG! :)), az nem azért lesz, mert megsértődtek, hogy máris vettetek babakocsit. Eszem-f.szom megáll. Akkor kellene talán rohangálni utána, amikor az anyakönyvezést meg TAJ-kártyát meg ezeket intézitek?
Bocs, bocs.
Szóval ha ez egy jó kocsi (nem ismerem), és ennyiért az ajánlat is jó, akkor én bizony megvenném, és leszarnám a károgókat.
Ezekkel a babonákkal úgy vagyok, h semmi értelmük. Ha 39 hetesen veszed meg a kocsit és 40 hetesen a szüléskor elveszted az egyik babát, akkor is hibáztatnád magad, h nem kellett volna előre megvenni?
Ugyan már. Ha baj lesz, nem a kocsi miatt lesz. Én 6 hetesen vettem az első kismamafelsőmet és azóta folyamatosan vásárolunk. 19 hetesen vettünk kiságyat pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!