Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem korai 20 hetesen ikerbabak...

Nem korai 20 hetesen ikerbabakocsit venni?

Figyelt kérdés
230 ezer forint helyett 120ezer lenne a komplett babakocsi...3 napig tartják meg utána eladják. Ti mit tennétek?
2015. márc. 7. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
8%
Eszembe sem lenne 120 sem venni babakocsit....
2015. márc. 7. 20:45
 2/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne korai? Vedd meg nyugodtan.
2015. márc. 7. 20:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is megvenném.
2015. márc. 7. 20:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Így, hogy 3 napig tartják megvenném. Persze előfordulhat, hogy pár hónap múlva jobbat találsz, de ez benne van a pakliban, de az is, hogy ha ezt elszalasztod utána nem találsz ilyet.
2015. márc. 7. 20:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát ha nektek az a babakocsi kell akkor nem korai.
2015. márc. 7. 21:00
 6/15 A kérdező kommentje:
13 hetesen néztuk ki de akkor pláne nem akartuk venni, de nem tudtak megmondani meddig fog ennyibe kerülni, es ott az eladó azt ajánlotta, hogy rendeljük meg es a megjegyzésbe írjuk be h majd ekkor es ekkor vesszük at...ma meg kapom a telefont es teljesen kivoltak, hogy ok ilyet nem is mondtak...es mindenkinek ez a babakocsi kell es ha nem vesszük at akkor eladják...de babonabol várnék meg vele de akkor is nem tudom, a babák egészségesek de bennem van megis :/ es állítólag ez a babakocsi ara emelkedni fog :/
2015. márc. 7. 21:12
 7/15 anonim ***** válasza:
És semmi más nem felelne meg helyette? Nem értek egyet a babonákkal de ha valaki hisz bennük akkor azt hiszem nem árt betartani.
2015. márc. 7. 21:14
 8/15 anonim ***** válasza:

Milyen babakocsi? Megmondanád?

Én megvenném ha mindenképp ezt szeretnéd, mégha bármi is lenne el tudnád adni.

2015. márc. 7. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, azért irtam hogy ha vki hisz bennük akkor nem árt betartani mert ha ne adj isten történik valami (nem baboba miatt) akkor aki hisz benne ráfoghatja és magát hibáztatja pedig nem a kismama hibás ha úgy éli az életét ahogy azt tanácsolták.
2015. márc. 7. 21:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Ez egy Benetto 3:1 ikerbabakocsi... En nem tartom magam banonasnak csak a csalad mondja mindig h ne vegyünk meg előre semmit. De mikor ma közöltem h hétfőn el kell hozzni igazából ne voltak kiakadva...lehet h igazából a "csalódás" van bennem h nem ugy terveztem h ebbe a hónapba hozzuk el a babakocsit...( most cseréltunk autót, haz vásárlás elott állunk, 3 honap múlva allamvizsgazok) kicsit most összejött minden :( lehet h túl dramatizálom :(
2015. márc. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!