Volt még vki így a terhesség korai szakaszában?
2 éve terveztük a babát h szeretnénk és mire el jutottam oda h feladom lám itt van :)
Jövőhét kedden töltöm az 5 hetet de már most érzem h néha hányingerem van kv- t ittam elotte de csak tejjel és már a 3. Napja h rosszul vagyok tőle ha megérzem az illatát.
Marcius 5.én megyek uh ra remélem lesz már a picinek szivhangja :)
Látod, látod, ha előbb "feladod" előbb összejött volna! :D
Szokj hozzá, ez kb 3 hónapig így lesz, vagy ha peched van tovább. Nem beszélve a többi ízlésesen eltitkolt problémáról, amit nem említenek meg a terhességről szóló leírásokban, mert a terhesség egy rózsaszín cukormáz.
Szóval üdv a klubban! Kitartást! Gratulálok! :)
34hkm
Nem erőltetem :)
Annyira örülök mondjuk meg csak halkan de ha marcius 5.-én a picinek lesz szivhangja már akkor tudom h nem feleslegesen volt ez a 2 év :)
Úgy látszik nagyon fáj az igazság... Bocs, hogy őszinte vagyok!
34hkm
Igen, bizony,nekem is így volt! Kb. 9 hetes terhes voltam , amikor végre tudtam enni egy normális adagot ebédre, addig csak falatokat, és mindentől émelyegtem! Utána már csak ritkábban jött elő, inkább csak erős szagokra.
Sok boldogságot! :)
Utolsó válaszoló! SZerintem valamit félreértettél/olvastál!
Igen, azert pontoztak le.
34hkm
3-as vagyok.
4-5 hetesen nem tudtam meginni a kávét, most 9 hetesen már igen. Nekem igényem is mert mindig alacsony volt a vérnyomásom, most főleg szédelgek és olyankor jobb, ha iszok egy kicsit.
Szóval a kávéundor sem biztos hogy sokáig tart.
Ja amúgy március 5-én ha középidőben fogant a baba, valószínűleg lesz szívhangja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!