Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Foghúzás a terhesség korai...

Foghúzás a terhesség korai szakaszában?

Figyelt kérdés
Kn 6 hetes terhes lehetek. Tavaly Karácsony előtt elkezdtem rendberakni a fogaimat... Van egy hátsó letört fogam, amit a doki szerint már húzni kell... Én mondtam neki, hogy oké, tegyük ezt ünnepek utánra inkább valamikor januárra. Így váltunk el, hogy ha elég "erőt" érzek, akkor menjek és kihúzza. Nem fáj, nem érzékeny, egyszerűen csak mozognak a darabkák. Viszont itt a terhességem. Kicsit aggódom, hjogy ilyen korai szakaszban nem okoz e gondot egy ilyen beavatkozás? Esetleg várjak a betölött 12. hétig?

2015. jan. 30. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem okoz semmi gondot, nem fáj,ssemmi, akkor várj a 12.hétig. Igaz akkor se lenne semmi gond, ha esetleg megfájdul és húzásra kerül a sor, csak szólj az orvosnak a terhességről. De szerintem ha nincs vele gond, akkor várd meg a 12.hetet. Én 9hetes voltam, amikor a bölcsesség fogamat kellett műteni (kaptam injekciót, és körben le kellett metszeni az ínyem, ami tele volt gennyel, mert már 3éve nem tudott kibújni, mert nem volt helye, és eddig nem csináltak vele semmit, hogy majd kijön, de most meg szájzárat kaptam, és nem lehetett várni vele)
2015. jan. 30. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
én húzattan talán 8 hét fele. nagyon be volt gyulladva, és mindenki azt mondta, húzassam ki, mert nem jó ilyenkor a gyulladás, de ha neked nincs ilyen próblámod, talán az a legegyszerűbb,hogy megkérdezed akár telefonon is az orvost, mikor lenne a legjobb az a húzás.
2015. jan. 30. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
a húzás önmagában nem gond. Viszont, ha nem egyszerű menet a foghúzás, akkor utána szívás. Pár héttel ezelőtt húzták a fogamat, kb. 1 hétig éltem durva fájdalomcsillapítón. Anélkül nem tudtam létezni.
2015. jan. 30. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs hogy nem pont a kerdesre valaszolok de az gaz hogy a 6.hetben vagyok es kihuztak ket fogamat egyszerre es lidokain szurit kaptam meg xefo fajdalomcsillapitot amure ra van irva h terhesen nem szabad becenni...de a doki azt mondta hogy nem lesz semmi baja tole..
2015. máj. 5. 04:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm, ezek nagyon hasznos tippek, tanácsok! 2 hete szendvedtem egy fájó jobb 7es foggal, sok orvost felkerestem, és azt mondták, hogy a 20. terhességi hét elött nem adnak érzéstelenitőt, végre találtam egy kedves petőfibányai doktornőt aki beadott érzéstelenitővel elvégezte a mai napon a fogeltávolitást! Külön köszönet érte: Kotrócz Rafaella (18. khm.)
2016. máj. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!