Hogy vegyem rá a babámat, hogy a holnapi uh-on megmutassa
az arcát is?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 17:49
1/9 anonim válasza:
én a 24.héten voltam 4D.ultrahangon,nekem aludt a fiam alig láttunk valamit,aki végezte nyomkodta a hasam az se segitett,aludt tovább.mi semmivel nem tudtuk rávenni
2010. febr. 14. 17:50
2/9 anonim válasza:
Mi a 22.héten voltunk 4D ultrahangon.
Azt mondták hogy egyek csokit,red bull és ébren lesz.
Odafelé menet rugdosott is rendesen(mint később kiderült hogy alvás közben is rugdosnak rendesen)aztán végig aludt a bogaram és ráadásul a karját az arca elé rakta.
Próbálta ébresztgetni a doktornő(saját szívhangját halgatatta vele,rázogatta a hasam) és akkor sikerült is pár kép,de azt mindent megért!!!!!!!!!!!!!
Ja amugy sehogy nem tudod rávenni majd a doktor mozgásra készteti:-)))))
2010. febr. 14. 18:01
3/9 anonim válasza:
milyen érdekes nekünk folyamatosan az arcát mutata és olyan fantasztikus képek sikerültek róla h csak naa.nekünk pont a micsodáját nem akarta mutatni de aztán csak sikerült meglesnünk a kávészemét:)remélem jól is lestük meg pár nap és kiderül:)nekem anno azt mondták h elötte másfél órával igyak meg egy feketeteát cukorral és elötte fél órával egyek egy fél tábla étcsokit.a tea ment de a csokiból csak pár kocka és meg sem állt végig ficánkolt.sok sikert és boldogságot...39 h kismama
2010. febr. 14. 18:12
4/9 anonim válasza:
T.Második!!!!
a Red Bullra rá van írva, hogy terheseknek tilos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 14. 18:15
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Meglátjuk, hogy holnap mi lesz. Nekünk az "első" pillanattól fenékkel forgolódik az orvos felé és mutatja , hogy neki fiús felszereltsége van, viszont az arcát takargatja folyton.
2010. febr. 14. 18:47
6/9 anonim válasza:
3.-dik vagyok.igen azt én is akartam irni h red bullt nem szabad terhesen inni.rosszabb mint a kávé.azert kiváncsi lennék h ki mondta ezt neked h azt igyál lehet kezet fognék vele....
2010. febr. 14. 18:51
7/9 anonim válasza:
-Hogy mozgékony és éber legyen uh előtt ettem csokit és ittam egy kicsi kólát. Amúgy nem szoktam inni és enni ilyeneket, szóval lehet ért valamit. A védőm azt mondta, hogy ha megérzi a baba, hogy "felpörgött, izgatott" vagyok, akkor ő is éber lesz.
Tudom, nevetséges lehet, de ha "megbeszéled" a babáddal, hogy mutassa meg az arcát... Én hiszek benne, hogy hall és ért.
Majd, írd meg hogy sikerült az Uh:)
2010. febr. 15. 11:24
8/9 anonim válasza:
Én 32.héten mentem,és csak a kukacot mutatta,az arcát teljesen eltakarta a kezével és a lábával.Nekem azt ajánlották hogy csokit egyek,és igyak egy kis colát,mert az édes ízt szeretik,sajnos nekem nem jött be.3-szor el kellett mennem,mire sikerült annyira lekapni hogy kicsit megmutatta az arcát,de csak pár másodpercre.
2010. febr. 15. 14:16
9/9 A kérdező kommentje:
1db 2D-s képen látszik profilból az arca. De az is több mint a semmi. A doki pedig úgy fogadott, hogy miről is híres maga? Mikor elkezdte nézni a uh-al, akkor rájött: Á a maga babája mutogatja mindig a fenekét. :D Most is így volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!