33 hetes vagyok. Az egyetlen kellemetlen tünetem, hogy a szeméremdombom hasogat, mintha beütöttem volna. Mi lehet ez?
Szia! Alapból azt mondtam volna, hogy nyomja a picurkád. Gondolj bele, hogy már valószínűleg két kg körül jár a súlya, lehet kicsit több is.
De azt, hogy mitől lehet, hogy az egyik oldalon fel van dagadva, a másikon, pedig nincs, nem tudom.
Az hogy fáj a szeméremcsontod, az ennyi hetesen már teljesen természetes, attól van, hogy tágulsz. Sok ismerősömnek van ilyen.
Én még a 24. hétben vagyok, nekem még nem volt, de a farokcsontom sokszor fáj, mikor ülök. Az is azért van.
A duzzanatot én sem tudom mitől lehet.
Azért van, mert befordult és nyomja szét a medencéd, meg mindent nyom már odalent. Én még csak egy hete szenvedek ettől, de nagyon nehezen tudok lábraállni. Bicegek rendesen. Éjszaka egy kínszenvedés átfordulnom egyik oldalamról a másikra. Hasogat, belémnyilal a fájdalom. Sajna már végig ez lesz. Hol jobb, hol rosszabb.
38 hetes kismami
Kitartás!
KÖszönöm a válaszokat!
A fájdalom gondoltam hogy ettől van, a duzzanat igazság szerint az ami nyugtalanít.
Sétálok is rengeteget, pihenek is ugyan ennyit, hideg-meleg zuhanyt csinálom már évek óta - most sem hagytam abba... szóval nem értem. REttenetesen néz ki, majd a dokimmal is megnézetem szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!