Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most léptem be a 8. hétbe....

Most léptem be a 8. hétbe. Párommal már beszélgetjük, hogy miket kell venni, mert egy csomó mindent kapunk. Mivel anyagilag nem vagyunk elhalmozva, igy nem egyszerr akarunk mindent megvenni. Mit ajánlotok, hány hetesen vásárolgassak?

Figyelt kérdés

Másik kérdés:

-Normális hogy egyszer megijedek hogy anya leszek,máskor meg alig várom hogy a karjaimban tartsam.Terveztük babát.

2010. febr. 14. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:

én megvártam hogy fiú vagy lány lesz,24 hetesen megtudtam hogy fiú(4D ultr.)és utánna kezdtem szépen lassan mindent megvenni

28 hkm

2010. febr. 14. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a babakocsit megvettük már a 18. héten. Viszont vásárolgatni most kezdtünk el a 25-26. héten igazán. Szerintem egyelőre tegyétek félre a babára szánt összegeket, és ráértek később vásárolgatni. Majd ha már esetleg a nemét is tudjátok. Ha meg kaptok egy csomó mindent, akkor érdemes azt is megvárni, hogy felesleges dolgokat elkerülhessétek. A második kérdésedre nem tudok válaszolni igazán, mert bennem még nem törtek fel félelmek e témával kapcsolatban :). 27km
2010. febr. 14. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia

Én se akartam egyszerre mindent megvenni,így ha valamit láttam jó akcióba akkor tuti nem hagytam ott.Sokan mondták,hogy minek vásárolok ilyen korán ,hát a ruha stb nem romlik meg és úgyis tovább próbálkoztunk volna ha rossz vége lett volna.Szóval én szinte a 9 hónapot végig vásároltam,a 20. hét után volt az amikor a drágább dolgokat vettük meg mint pl kiságy,babakocsi az utolsó hónapra már csak apróságok maradtak amik inkább csak extrák voltak pl fürdető szivacs,vízhőmérő....

2010. febr. 14. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Én már elég korán, a 18. genetikai uh után már elkezdtem megvenni egy-két dolgot, amit nagyon jó akcióval láttam, de a többit kb a 26-27. héttől.

Ha nagyon korán el akarsz kezdeni vásárolni (én mindenképp megvárnám, hogy kiderüljön a neme) , akkor is legkorábban a 12. heti uh után ajánlanám.

2010. febr. 14. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem még csak gyűjtögessetke, mi is azt tesszük, én 18 hetes vagyok. Még ráérek 25-30 hét között elkezdeni a vásárlást. Nem kell mindent egy helyen megvenni, és jó ha kaptok ismerősöktől használt cuccokat.

Az érzéseid tök normálisak, én is így voltam, főleg az elején, hiszen még soha nem növekedett egy kis bébi a pocimban, ahogy telnek a hetek és látom uh-n, úgy erősödik az öröm érzése.De aggódni mindig is fogunk.

2010. febr. 14. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi úgy jártunk egy-két dologgal, hogy túl korán megvettük, majd végül kaptunk alig használtan, vagyis totál pénzkidobás volt így.
2010. febr. 14. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
folyt. előző: mivel még nagyon az elején vagy, így gondolom még nem sokan tudják a környezetetekben, hogy babát vársz, ezért mindenképp érdemes megvárni az a bizonyos 12. hetek, amikor már úgyis világgá kürtöli az ember és lehet, hogy ekkor ajánlanak majd fel pár dolgot az ismerősök!
2010. febr. 14. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én bodykat a Tescoból vettem, még amikor csak terv volt a baba. Néhány uniszex csodaszép holmit, amerre jártam, ha akcióban volt:)

Rengeteget kaptunk öcsémktől, (nekik ikreik vannak). De azt nem bánom, hogy lesznek új, általam válaztott dolgok is. A 18. héten tudtuk meg, hogy kislány, és akkor még egy adag csodaszép kislányholmit vettem.

A nagy dolgok most következnének, de mi se állunk túl jól anyagilag, mevel én minimál bér után kapok táppénzt, aa férjem meg közalkalmazott.

Boldog babavárást, vásárolgatást!:)

31 hetes kismama

2010. febr. 14. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:
És a második kérdésre: mostanában én is meg-megriadok, pedig nálunk is tervezett baba, 4 év házasság, 2 vetélés után.
2010. febr. 14. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!