Aki szoptat hogy méri hogy mennyit evett a baba? Még nemszültem meg.35hkm
én meghaltam volna mérleg nélkül..az elején belázasodtam, nem volt elég tejem, a kórházban mondták hogy egy darabig pótolnom kell, mellette szoptassak fejjek...igen ám, de a tápszer drága dolog, honnan tudjam mennyit keverjek be ha nem tudom mennyit evett...nem akartam hogy a csapba landoljon ezért béreltem egy mérleget és mindig mértem...így 2 hét alatt visszahoztuk a tejem, utána is mértem kb 4 hós koráig, egyszerűen engem az nyugtatott meg, hogy tudom hogy mennyit eszik. Amúgy is lusta szopis volt, sokszor egy órát csüngött rajtam, és ez idő alatt az elején 30 ml-t szopizott utána bóbiskolt, majd a végén hozzá szopizott még 60 mlt...ha 30-nál nem mértem volna le, honnan tudtam volna, hogy még nincs jól lakva csak fáradt?
persze erre lehet mondani ha aludni tudott, akkor nem volt éhes...de így is lassan hízott, épp hogy meghízta a heti minimumot...ilyenkor inkább egyen többet, mint hogy ne fejlődjön rendesen.
De megértem, aki nem méri, biztos van másik oldal is, akit feszülté tesz. nekem nagyon bevált a mérleg.
aért nézz be a védőnőhőz mennyien vannak,nálunk olyan rengetegen vannak munkaídő után is,esélyem nem lett volna próba szoptatásra ott,nehogy te is úgy járj
előző
sehogy
azt kell eldönteni igény szerint akarod-e szoptatni avagy sem. Ha nem, jöhet a mérleg, aztán a többi...
a mérleg miért akadályozná az igény szerinti szoptatást? mi pont,hogy el tudtuk vele hagyni a tápszert,fentebb már írtam miért
6-os és 7-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!