Mikor kell tüneteket érezni? Normális az, hogy semmi tünetem nincs még? Mikor kell jelentkezni a tünetnek!?
Van 2 szép erős pozitív tesztem és ma van a nemvárt utáni 2.-3. nap de semmi terhes tünetem nincs.
Sokaknál azt olvasom,hogy fáj a cicijük,hányinger stb.Nekem semmi tünetem.
Ez így jó ?!
Nagyon nagyon köszönöm!!!!!!
Olyan boldog vagyok....el se hiszem!!!!!!!
Jaj, ne várd! :)
Nemvárt utáni 2.-3. nap csak annyit éreztem, hogy az a tipikus mellfájdalom ami mindig jelentkezett menstruáció előtt, elkezdett enyhülni. Semmi problémám nem volt, vigyorogva nézegettem a pozitív tesztjeimet...Az ötödik hét körül kezdett el fájni a mellem ami egyre szörnyűbbé vált a napok múlásával.
Nah de ne aggódj! Az 5.-6. hét körül rettentő hányingerrel keltem, és azzal is feküdtem! Egyszer sem hánytam, pedig néha már azt éreztem, hogy talán megváltás lenne. Enni is alig bírtam, csak akkor csillapodott kicsit(!) az érzés amikor feküdtem (de néha még akkor sem).
Ma vagyok 8+2hetes, a hányinger enyhült de nem múlt el, a mellfájdalom még jelen van, estére pedig úgy felpuffadok mint aki megevett egy dinnyét. :)
Élvezd ki ezt a kis időt még, amíg tünetmentes vagy, de kívánom, hogy a kínzóak ne jelentkezzenek nálad! :)
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!