A placenta fedi a méhszájat?
Akkor veszélyeztetett terhes leszel, táppénz, szigorú ágynyugalom. És valószínűleg császárral fogsz szülni, hisz a lepény útban lenne a baba előtt a szülőcsatornába jutáskor.
Itt egy cikk, ebben is nagyjából azt írják, amit én:
Méhszájat fedő placentánál szigorú fekvés, sok magnézium és a házasélet mellőzése ajánlott.
Azért veszélyes helyzet ez, mert a placenta ilyenkor akár egy keményedésre, görcsre is elkezdhet leválni.
Sajnos nekem is volt ebben részem, 33 hetesen lepényleválás miatt lett koraszülésem.
Szia.
Én 10 hetesen véreztem erősen és 12 hetesen jöttek rá hogy azért mert,a placenta fedte a méhszájat.
Kórházi bentlét után még 3 hétig volt barna folyásom,4 hétig feküdtem és napi 3x2 magne b6-ot szedtem.
Nekem a 18. héten már jó helyre került.
Tartsd be amit a védőnő mondott,mert másképp nem fog feljebb menni és akár le is válhat.
Nekem akkor azt mondták,ha bármikor nagyon véreztem volna,meg kellett volna szakítani a terhességet hogy nehogy elvérezzek.
Sokat feküdj,persze nem kell 24 órában.
Ha dolgozol,vetesd fel magad táppénzre,mert veszélyeztetett vagy.
Ne emelgess,ne hajolgass,ne nyújtózkodj fölfelé.
Magnéziumot szedjed emelt adagban,hogy ne legyenek erős méhösszehúzódásaid.
Vigyázz magatokra,ez nem gyerekjáték.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!