7 hetes terhesen folyamatos vérzés. UH-on nem láttak terhességet. Holnap kell visszamenni. Szerintetek ez spontán vetélés vagy van még egy icipici esély?
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 18:55
11/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Febr. 20-án volt + a teszt, 3. napja vérzek. BHCG 99...az orvos szerint ebből még bármi lehet...szerintem nem. A teszt nem lett volna + akkor.
2015. márc. 6. 12:35
12/16 anonim válasza:
Hát ki tudja. Sok olyan van,hogy terhes az ember és mégis megjön neki. Drukkolok! :)
13/16 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, csak leírom az én esetem. Én is jártam így. Nem láttak semmit. Visszarendeltek egy héttel később, hogy ha van vmi akkor már látni fogják egyértelműen.... Még mielőtt visszamehettem volna jelentkezett egy durva mensi és nem lett baba belőle. Azt mondta a dokim, hogy a teszt azért lehetett +, mert a petesejt megtermékenyült, csak beágyazódni nem sikerült, ezért nem láttak semmit. Műtétre se volt szükség, csak látni akart, amint elmúlt a vérzés. Azóta szerencsére sikerült a baba.
Fel a fejjel Neked is!!!
30hkm
14/16 A kérdező kommentje:
Kiürült a hcg is. Ma voltam :(
2015. márc. 9. 19:24
15/16 anonim válasza:
Sajnálom! :(( remélem hamar összejön a picitek!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a válaszokat! Reméljük mi is :)
2015. márc. 10. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!