Folyamatos derékfájás mire utal? 36 hkm
Figyelt kérdés
Zuhanyzásra elmúlt, de utána rá 10 percre megint elkezdett fájni, főleg a jobb oldalon, pár napja volt ilyen akkor is egész napos, folyamatos volt.
Készül a szervezetem a szülésre és tágulnak odabent a "dolgok"? Vagy mi lehet?
Kicsit izgulok, mert első terhességem.
36 hetes kismama
2015. febr. 16. 09:57
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem igen, készülődik a tested a szűlésre. Nyílnak szét a csontok stb. Nekem szűlés előtt nagyon fàjt.
2/6 anonim 

válasza:

Nekem is fájt anno, 2-3 napig elég intenzív volt. Ilyen huzódó érzés. Nyugtatásként mondom,én elsőt 36 hetesen, másodikat 37 hetesen szültem. Ilyenkor ha megindulna a szülésed, már nem lenne gondja semmivel a babának, ha amúgy egészséges, csak picit kisebb lenne. Ne izgulj, de kezdj el bepakolni, ha még nem tetted.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Szerencsére már be van pakolva, alig várjuk hogy kibújjon, de még egy kicsit bírja ki. :)
2015. febr. 16. 13:29
4/6 A kérdező kommentje:
Átsugárzott a combomba egész estig, még hajnalba is, de ma reggelre elmúlt.
2015. febr. 17. 09:21
5/6 anonim 

válasza:

Ezeket hívják jósló fájásoknak. Akkor kell bemenned a kórházba, ha elfolyik a mgazatvíz, vagy szivárog. És ha a fájások erősődnek, sűrűsödnek. De figyelheted most már a nyákdugó távozását: ez valakinél rózsaszínes, valakinél átlátszó ilyen takony szerű anyag. Nem feltétlenül veszed észre a távozását, mert, ha akkor távozik, ha éppen pisilsz, akkor nem veszed észre. De a nyákdugó nem jelent lényegében semmit, valaki 2 hét múlva szül csak a távozása után, én elsőnél nem vettem észre, másodiknál másnap szültem.
6/6 anonim 

válasza:

vagy helytelen testtartás(hátradőlt)
valamint nem szabad hátonfekve aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!