Jelent-e bajt 4+3-nál világosbarna folyás és enyhe szúrkák bal illetve jobb oldali pf-nél felváltva?
Voltam dokinál pénteken, mert csípett a pisi és kaptam antibiot, meg egyúttal látott egy 2 mm-es petezsákra utaló képletet (még korai tudom).
Tegnap erősebb szúrkák is voltak a bal oldalon (ott van a sárgatest is)
Mára meg barnás folyásom van délelőtt óta. (Amúgy is több krémes jön mostanában,mint eddig bármikor)
Hívtam a dokimat, de mivel holnap amúgy is megyek be a klinikára vérvételre,kérte keressem meg és megnéz.
Ugye ha nem görcsölök, akkor nem lesz semmi baj?
Most literszám iszom a palástfű teát és bevettem már több magne b6-ot is. Meg pihenek. Járt valaki még így, mint én?
De hogy tudnék megnyugodni? Már kisírtam a lelkem. (tavaly márc-ban a 9.héten ment el a babánk,azóta csak most sikerült...)
szia. én a legeslegelső válaszolo vagyok :) örömmel olvasom h pozitivan alakulnak a dolgaid :):):):) nagyon örülök neki, és remélem minden rendben lesz. nagyon boldog 9 hónapot kívánok neked :) és sok egészséget :)
szil
13.39-es vagyok.
Az én történetemmel ne foglalkozz,ne is gondolj rá,a lényeg,hogy veletek minden rendben legyen!
Drukkolok!:)
A mai napom semvolt egyszerű. Merthogy a dokim 8-ra hivott be,hogy ad beutalót a vérvételre, csakhogy hiába hivogattam 3/4 9ig ki volt kapcsolva. Ugyhogy bementem a terhes ambulanciára, és elmeséltem a sztorimat és előkerítették nekem.
Hát a prof-nál volt épp .... namindegy...
Kaptam beutalot mástól, levették a véremet, de egy másik helyen, így még ma meglesz az eredmény. Csak nem biztos, hogy ez a drága ember hajlandó lesz meg is mondani!!!
Most megint fekszem és aggódom, mert már nem barnás cucc jön, hanem halványpiros. Görcs nincs, csakmár kisírtam a lelkemet is...
Most tényleg nem tudom mi lesz, mert mélyen legbelül azt érzem, hogy minden rendben lesz, ugyanakkor a mellemben pl tök megszünt mindenfajta feszülés,duzzadás....
De én kitartok a végsőkig. Csak hát ugye nehéz...
(egyébként tegnap du-ra sötétebb barnás lett, mára meg halványpirosas... érdekes, hogy hajnalban volt egy kisebb görcs. de azóta semmi.)
Jó egészséget nektek lányok!!!
Jelentkezz mindenképp!
25 h km
10.43-as vagyok.
Nálam is sajnos így kezdődött a vetélés... Nem görcsöltem,nem fájt,csak egyik nap egy barna pötty,másnap piros pötty,utána barna folyás,aztán végül vérzés lett belőle...
Remélem te jössz hamarosan és jó hírekkel számolsz be,mert veled ez nem történhet meg...
Szorítok neked,kérlek ne idegeskedj,annál rosszabb!!! És jelentkezz mindenképpen!!!
Nos, kiderült, hogy nincs terhesség.
Illetve, hogy nem fejlődött. A hcg már csak 30 és a méhnyálkahártya is lecsökkent.
Meg fog jönni, de jobb is, mert igy nem kell műteni.
Hát ennyi volt....:((((
Minden jót nektek!
10.43-as vagy már nem is tudom melyik vagyok.
Őszintén sajnálom... Tudom,mit érzel...én már 2x átéltem... Az erő legyen veled,arra most nagy szükséged van! Vigyázz magadra és hajrá a következőért!:)
nagyon sajnálom.
nehéz, de menni kell tovább...
sok erőt kívánok.
:( Sajnálom.
Tudom, milyen érzés... sajnos nagyon sokan tudjuk...
De nem szabad feladni! Mielőbbi babát kívánok nektek!
a 25, vagyis 26 hetes km
Nem adom fel...
Nagyon megjött, mint még soha életemben, de már kezd vége lenni és már alig várom, hogy újra belefoghassunk :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!