Jelent-e bajt 4+3-nál világosbarna folyás és enyhe szúrkák bal illetve jobb oldali pf-nél felváltva?
Voltam dokinál pénteken, mert csípett a pisi és kaptam antibiot, meg egyúttal látott egy 2 mm-es petezsákra utaló képletet (még korai tudom).
Tegnap erősebb szúrkák is voltak a bal oldalon (ott van a sárgatest is)
Mára meg barnás folyásom van délelőtt óta. (Amúgy is több krémes jön mostanában,mint eddig bármikor)
Hívtam a dokimat, de mivel holnap amúgy is megyek be a klinikára vérvételre,kérte keressem meg és megnéz.
Ugye ha nem görcsölök, akkor nem lesz semmi baj?
Most literszám iszom a palástfű teát és bevettem már több magne b6-ot is. Meg pihenek. Járt valaki még így, mint én?
De hogy tudnék megnyugodni? Már kisírtam a lelkem. (tavaly márc-ban a 9.héten ment el a babánk,azóta csak most sikerült...)
mindenesetre nyugodj meg. nemtudom mire jo az a tea amit iszol, de holnap a dokid mond valami biztato reméljük. de egy ilyen kicsi terhességel még bármi lehet. az én pocakom most 5 hetes, de remélem nem lesz semmi baj. és remélem te is rendben leszel. a legfontosabb a nyugalom.
nemértem miért antibigyot irt fel a doki miért nem kupot? nekem is van kicsi folyásom, de kupot irt a doki semmi mást. és utrogestant h ha elkezd szurni a hasam a kkor szedjem be, mert az segit a terhesség megtartásában .
nyugi :) és pihizz sokat :)
Köszönöm a válaszodat. De pénteken még semmi barna nem volt és csak a hugyuti fertőzést akarta orvosolni. Sajnos nálam ez visszatérő. Dec-ben is volt.
De te azt mondod, hogy lehet köze egymáshoz és hogy már akkor is kellett volna vmit felírnia?
Nekem is az a gyanús, hogy felhívtam ma remegve a félelmtől és azt mondja,hogy amíg nincs a terhesség igazolva, nem tud mit tenni. Mondom dehát nem jött meg, tucat pozi tesztem van, meg ugye a petezsák. De könyörgöm mire vár?
Az a baj, hogy azt érzem, hogy nem egy a célunk... mármint hogyha már megfogant, akkor próbáljuk megmenteni. Én provokáltam ki a holnapi vizsgálatot is, mivel emlékeztettem,hogy megyek amúgy is oda vérvételre, erre azt mondta,hogy akkor, ha gondolom, írhat fel valami kúpot is...
Nem hiszem el... Rossz érzésem van vele kapcsolatban.
Pedig pontosan tudja,hisz tavaly ő volt ügyeletes,amikor elvetéltem és hajnalban ő is mútött meg. azt is tudja,hogy 37 vagyok...
Akkor holnap elbeszélgetek vele és váltok, ha továbbra is úgy áll hozzá. Nem?
szia első vagyok. mindenképpen beszélgess el vele. nekem is az első babánál a dokim nem ugy állt a dolgokhoz ahogy kellett volna, ha nem válltok akkor ma nincs egy gyönyörü két éves kisfiam.
na de holnap meglátod. és ird meg majd h mi volt jo? :) addig meg nyugi, meg pihi.
Remélem én is a legjobbakat és kívánom neked is ugyanezt!
Köszönöm, erőt adtál.
Mindenképp meglátom,hogy holnap hogyan áll hozzám és úgy cselekszem majd....
Holnap jövök és megírom mi volt...
Hát, én bemennék az ügyeletre, és addig ütném az asztalt, amíg 1 vetéléssel a háttérben, fel nem írják az Utrogestant!
2009 febr-ban nekünk is elment egy baba a 8. héten, meg is műtöttek, utánamondta a dokim, hogy ha legközelebb terhes leszek, azonnal menjek hozzá Utrogestanért. Így aztán én már a mensi napjától, kerek 4 hetes koromtól szedtem is a 16. hétig. A dokimnak egyértelmű volt a vetélés miatt, hogy felírja...
De bárki felírta volna ezzel az előzménnyel, az ügyeleten is.
Én mennék. Anno nekem is halványbarna folyással kezdődött. 2 hét múlva piros lett, akkor kaptam progeszteront, amitől elmúlt, de a baba mégsem fejlődött tovább a vérzés napjától...
Szerintem, menj, mert utóbb bánni fogod!!!!!!!!
25 hetes kismama
Azt hiszem, igazad van, nagy kínkeservesen sikerült, megfogant, ez a minimum, hogy mindent megteszek érte!!!
Már megyek is az ügyeletre!!!
A holnapi vérvétel után persze benézek a dokimhoz és elmesélem neki, hogy hogy jártam...
Vigyem a tavalyi papírokat, meg mondjam el, hogy már vizsgált orvos? Csak akkor megkérdezi, miért nem hozzá mentem?
(hívom közben az ugyeletet,mert nem tudom pontosan hova kell menni,de foglalt...)
Nekem is barnázással kezdődött és pár nap múlva vetélés lett a vége,hála a piásan ügyeletet ellátó orvosnak!
Remélem neálad minden rendben lesz!
Írd meg,mi történt!
Na megjöttem. Lányok, kifogtam az ügyeleten egy félmagyar embert,de a nyelvi nehézség volt a legkisebb probléma, de az áldatlan állapotok mellett a doktor szaktudása hagyott némi kivánnivalót maga után :(
Emelett olyan rossz volt a gép, hogy csak a vastag nyálkahártyát látta, petezsákot nem, de egyáltalán annak örülök, hogy a méhemet megtalálta...Vértam mikor zoom-ol, de azt a gép nem tudott :( Na mindegy, a lényeg,hogy be akart fektetni, hogy reggel vérvételt csinál. Hát én hiába erősködtem, hogy gyógyszert kérek,azt mondta,hogy az kb 5%-ban védi meg a terhességet. Én nem értem az orvosokat. Akkor már ne is csináljuk???!!!
Hazajöttem, megnyugodtam vmiért, így holnap megyek vérvételre és az orvosomat megkeresvén, adok neki még egy esélyt... Most a legfontosabb, hogy nyugodt vagyok, tudom, érzem, minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!