Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelent-e bajt 4+3-nál világosb...

Jelent-e bajt 4+3-nál világosbarna folyás és enyhe szúrkák bal illetve jobb oldali pf-nél felváltva?

Figyelt kérdés

Voltam dokinál pénteken, mert csípett a pisi és kaptam antibiot, meg egyúttal látott egy 2 mm-es petezsákra utaló képletet (még korai tudom).

Tegnap erősebb szúrkák is voltak a bal oldalon (ott van a sárgatest is)

Mára meg barnás folyásom van délelőtt óta. (Amúgy is több krémes jön mostanában,mint eddig bármikor)

Hívtam a dokimat, de mivel holnap amúgy is megyek be a klinikára vérvételre,kérte keressem meg és megnéz.

Ugye ha nem görcsölök, akkor nem lesz semmi baj?

Most literszám iszom a palástfű teát és bevettem már több magne b6-ot is. Meg pihenek. Járt valaki még így, mint én?

De hogy tudnék megnyugodni? Már kisírtam a lelkem. (tavaly márc-ban a 9.héten ment el a babánk,azóta csak most sikerült...)

2010. febr. 14. 14:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
uh nem semmi. várom a holnapi dolgaidat h mi történt. első válaszolo voltam .
2010. febr. 14. 20:25
 12/30 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnálom ami történik Veled. Először is próbálj meg megnyugodni. Tudom, nem könnyű, de ez most nagyon fontos.

Nem akarsz bemenni egy mási korházba? Az tuti, hogy két helyen nem kapsz ki idióta orvost.

A masik amit javasolnék, hogy ne idd liter számra a palástfüvet, mert árthatsz is vele. A napi 2*2-3 dl nagyon hasznos, de többet NE!!! Hidd el tudom mit beszélek. Vigyázz Magatokra!

2010. febr. 14. 21:26
 13/30 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm, hogy szorítotok értem,értünk :)

Én magam is szorítok, ezért is nyugodtam meg...muszáj...

Egyetlen jó dolgot mondott az ügyeletes orvos,miszerint,ebben az állapotban ez most olyan,mintha ő vmi győgyszert adna be, hogy menjen el a baba.

És igaza van,nyuggalom.!!!

Ma is megpróbálok nyugodt maradni,főleg amikor az orvosommal beszélek és esetleg a fejéhez vágom,hogy nagyot csalódtam benne!!!

Kedves tegnap 18:15-ös, nagyon sajnálom,ami veled történt!!! De azóta sikerült már teherbe esned?

És az utolsó válaszolótól kérdezném,h miért okozhat bajt a tea. tulajdonképpen két nagyobb bögrével ittam,de csak tegnap,előtte napi egyet csak. Csak megijedtem,gondoltam,hátha ez majd megvéd...

Indulok a vérvételre és a dokimhoz.

2010. febr. 15. 06:46
 14/30 A kérdező kommentje:

Megjöttem.

Írt fel magától utrogestant. Napi kettőt.

a beszélgetés elmaradt,mert csak az előcsarnokban találkoztunk, ahol a kezembe nyomta a vényt. De kérdezte,hogy vagyok,ugye nem vérzem.

Szerdán kell telefonálni a vér és vizelet eredmény miatt. Most még dolgozom, de beszéltem a főnökömmel és a héten szabira vonulok és feküdni fogok. Szerencsére csak kis mértékű a folyás, az is csak akkor, ha inkább mozgásban vagyok. De semmilyen fájdalmam nincsen.

Remélem, megjavul és velem marad a babóka.

2010. febr. 15. 10:10
 15/30 anonim ***** válasza:

16.05 vagyok tegnapról.

Most olvasom a kálváriádat. Elképesztő ez az ügyeleti ellátás... Akkor én hálát adhatok, hogy felénk nem így megy...

Annak viszont örülök, hogy legalább az Utrogestant megkaptad!! Most akkor már csak rengeteg pihenés van hátra, és majd jelentkezz, hogy mi lett a laboreredmény! Remélem, szépen fejlődik a babócád!

6 hetes kort betöltve viszont már gyatra UH-on is látszania kell minimum a petezsáknak, úgyhogy akkor mindenképp menj el dokihoz, így is fényéveknek tűnik még az, sajnos tudom jól...

Minden jót, és beszélj hozzá, hogy kapaszkodjon az a Manó, nálam ez vált be!! :) Hidd el, értik Ők!!

2010. febr. 15. 11:24
 16/30 anonim ***** válasza:

Tegnapi 18.15-s vagyok. Sajnos nekem már a 2.babó ment el az orvosok hanyagsága miatt és azóta még nem próbálkoztunk,még nem telt el a 3 hónap.

Jól tetted,hogy elmentél szabira!!! Pihenjél,fel ne kelj az ágyból. Én is feküdtem egy hétig és könyörögtem a babónak,hogy maradjon,de nem jött be.

Imádkozom értetek,hogy nektek sikerüljön!!!! Vigyázz magadra nagyon és majd jelentkezz!!!:)

2010. febr. 15. 13:39
 17/30 A kérdező kommentje:

kedves tegnap 11:24-es, én is hiszek aban, amit írsz és alkalmazom is... már sokkal jobban vagyok, mint voltam. Igaz nem szűnt meg teljesen, de jelentősen ritkábban jön és világosodott is a folyás. Használom a 2x1 utrogestant. Fekszem szinte egyfolytában, csak az ágy, a konyha és a fürdőszoba között mozgok. Nagyon bízom benne, hogy ezzel tudok segíteni a kisbogyónak és kérlelem is maradjon, maradjon!!!!!!

Kedves tegnap 13:39-es, neked hogy telt az a hét, amikor feküdtél? Mi volt a panaszod? Volt fájdalmad?

Nekem csak hébe hóba van kis alhasi érzésem, egy egy pillanatra, de nem nevezném semmiképpen fájdalomnak.

Nagyon bizakodó vagyok, mondjuk egy vetéléssel mögöttem ezt másképp nincs is értelme csinálni.

Jövök holnap az eredménnyel.

Szép napot nektek!

2010. febr. 16. 11:42
 18/30 A kérdező kommentje:

Na megvan az eredmény. 82 a hcg-m 4+4-nél.Erre azt mondta a doki, hogy "beindult a terhesség". (Ennek nagyon örülünk!!!)

Holnap reggel megismételjük, annak pénteken lesz eredménye. Én nagyon bízom benne, hogy a kismanó tényleg maradni akar és sokkkkkal sokkkkal több lesz ez az érték!! :)

Egyébként a folyásom hol ilyen-hol olyan. Vér és görcs nincs. Barnás van, ami legtöbbször világosabb, inkább sárgás már.

Fekszem rendületlenül.

És ti csajok hogy vagytok? Írjatok! :)

2010. febr. 17. 11:41
 19/30 anonim ***** válasza:
HÚÚÚ, nagyon gratulálok és továbbra is drukkolok Nektek! Bocs, hogy csak ilyen soká írok. Én írtam a tea túladagolhatóságát. Semmi konkrétat nem akartam vele közölni, csak az a helyzet, hogy sokan nem ismeri a "Fűben, fában orvosság" elvét. Ez azt jelenti, hogy a gyógyteák számtalan esetben vetekszenek a gyógyszerek hatásával ill. sok gyógyszer előállításánál is növényeket használnak, ezért a teákat a gyógyszerekhez hasonlóan csak az ajánlott adagban szabad fogyasztani. Vigyázz Magatokra!
2010. febr. 17. 14:56
 20/30 anonim ***** válasza:

Jajjj, de jó!!!!! :))))) Maradjon is így!! MInden eredmény után jelentkezz! :)

Nagyon drukkolok!

a 25 hetes km

2010. febr. 17. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!