Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességetek legelején...

Terhességetek legelején kívántátok a szexet vagy sem?

Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Én még most is kívánom.

36hkm

2015. márc. 2. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyik terhességnél sem.

3 gyerekes anyuka

2015. márc. 2. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, az volt a legutolsó gondolatom két hányás között, vagy görcsölgetés közben (nem veszélyeztetett terhesség).
2015. márc. 2. 18:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Még annàl is korábbra gondolok. Kb. 4 hetesen vagy mikor mèg nem tudtátok, hogy terhesek vagytok.
2015. márc. 2. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:

nem.

inkább a 9.héttől

2015. márc. 2. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Kivannam de sajnos az első nem esett jól (volt is kis világosbarna folyásom utána) így mellozuk 12 hetes koromig. Már nehezen birom de nem kockaztatunk.
2015. márc. 2. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Én kívántam, az első próbálkozós hónapot "végigszexeltük", utána egyből összejött a baba, és végig ugyanúgy voltunk együtt, mint előtte. Talán a második trimeszterben még többet is :))

Most 34 hetes vagyok, azért most már néha útban van a pocak, de szerencsére így is megoldjuk :)

2015. márc. 2. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:

A legelején nagyon nem!

A második trimeszterben igen.

A harmadik most kezdődik, arról még nem tudok nyilatkozni.

2015. márc. 2. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Az elejen nem, a vegen igen, sot, utolso heten minden nap csinaltuk orvosi utasitasra. :)))
2015. márc. 2. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
én elejétől,kb 22 hetes korig ugyan ugy voltam a szexel mint terhesség előtt. nem az h kívántam de jol esett..22.héttől nagyon elkezdtem kívánni.. már most nem annyira.28hkm
2015. márc. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!