Többgyermekes anyucik segítenétek?
Figyelt kérdés
Megéreztétek hamarabb a terhességeteket, mielött megjöhetett volna!2015. márc. 1. 20:09
7/12 anonim válasza:
Nem egyiket sem. A második végképp váratlanul ért. Eldöntöttük, jöhet a baba, abbahagytam a fogamzásgátlót.
Bosszankodtam, már megint nem jön rám a nadrágom, vettem tesztet, hogy majd jó lesz, ha késik, poénból csináltam egyet, és leugrott a két csík róla. Ez közvetlen a hüvelygyűrű levétele utáni hónapban volt. Váratlan volt, főleg, hogy az első baba meddőségi probléma miatt nehezen jött össze.
8/12 anonim válasza:
Igen, a beágyazódásos hasszurka miatt. Annyira más volt, mint bármi más érzés, hogy tudtam, ez csak terhesség lehet!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Csajok! Én is úgy érzem, mindkét gyermekemnél pattanásos voltam, és most is! Remélem pozitívat tesztelek
2015. márc. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!