Pocaktartó-öv méhszájgyengeségnél?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy nagyon gyenge a méhszájam, és sanszon, hogy esetleg idő előtt nyílni kezd majd.
Azon gondolkodtam, hogy egy pocaktartó öv, azáltal, hogy megemeli és tartja a hasat, tehermentesíti-e valamennyire a méhszájat?
Tudom, hogy ha nyílni akar, akkor az ki is nyílik, de nem mindegy, hogy milyen gyorsan. Illetve, ha csak 1-2 hetet el lehet odázni a nyílást, az már életmentő lehet a 26-28. hét környékén.
Kiváncsi lennék a véleményetekre!
Köszi!
2015. febr. 28. 17:57
1/6 LadyLoss válasza:
Szerintem a pocaktartó öv, inkább a gerincet tehermentesíti a megváltozott súlypont eloszlástól. A méhszájra és a medencefenéki izmokra nincsen hatással. :( Inkább feküdj sokat vízszintesben ha van rá lehetőséged.
2/6 anonim válasza:
De ha tartja a pocakot, akkor kisebb nyomás nehezedik a gát tájékra. Vaterán is van fent ilyen öv, múltkor néztem, csak közben anyukámtól kaptam ajándékba.
3/6 anonim válasza:
2dik válaszoló vagyok ismet. Persze döntő a pihenés, de egesz nap nem lehet feküdni. És ha állni kell, akkor a semminél tobb szerintem.
4/6 A kérdező kommentje:
Persze, a fekvést nem helyettesíti. :)
Köszönöm a válaszaitokat!
2015. febr. 28. 19:56
5/6 anonim válasza:
Szia! Ha valóban méhszájgyengeséged van, akkor a pocaktartó öv nem nagyon fog segíteni. Akkor lesz kedvezőbb a helyzet, ha a baba kiemelkedik a medencéből, mivel ekkortól nem a méhszájra helyeződik a nyomás hanem eloszlik és a medencecsontok is tartanak. Sajnos a jó öreg fekvés és méhszájzáró műtét. Ez lehet a jó kombináció. Én is ilyenre készülök, majd ha itt lesz az ideje.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso, koszi a valaszt.
Pont ket napja estem at a mehszajzaro muteten, es most fekszek. :)
2015. márc. 13. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!