Hastartó/pocaktartó van valakinek? Tudtok olcsón?
ezt az oldalt találtam. csak ez sajna fekete, nekem meg inkább fehér lenne a jó, viszont árban meg szuper.úgy gondoltam rendelek egyet, a védőnöm sem tilt tőle. elég nagy a pocakom, pedig még csak 27 hetes vagyok, s már 106 centi. igaz plusszal kezdtem a terhességet.
Aki használt ilyet annak bevált? nekem mekkora méret kellene? vagy ezek állíthatóak?
Nekem C&A-s van, ott is 2000 ft körül volt, nagyon szeretem.
Első terhességnél is hordtam, és most a másodiknál is.
Egyébként most jön a nyár, eléggé melegít, lehet feleslegesen vennél, mert belegyulladnál.
Inkább hűvösebb időben jó, ha csípőnaci van rajtad, és nem olyan hosszú póló.
Szerintem ezek közül egyik sem tartja a hasat igazán. Ha tényleg tartaná, akkor szorítani is kéne, és az meg nem lenne kényelmes.
De amúgy nem tudom.
Ami nekem van, azt kismamaövnek árulták, hasonló, mint a brendonos, amit linkeltem.
Nem tudsz valahol felpróbálni egyet?
1.2.vagyok
hát nem tudom hol kellene. a bandázst azt ismerem, olyan pántot meg nem tudom hol lehetne. Brandonban esetleg? de nekem meg oda nincs képem bemenni és aztán mégsem megvenni! :-)
ilyenekre gondoltam, csak ezek drágák. amit én néztem ki az árban jónak tűnik, csak fekete. bár ruha altt elmegy.
Pedig szerintem pont a brendonban van lehetőség felpróbálni! Ott tuti van kirakva próbának!
...és nem megvenni, azzal meg ne foglalkozz :) Nem kell mégse és kész, az eladó 3 perc múlva nem fog rád emlékezni :)
köszi a tippet. :-)
azt hiszem a héten benézünk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!