Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt hasonló ultrahang...

Kinek volt hasonló ultrahang eredménye 27 hetesen? BPD:61mm, AC:247mm, HC:241mm, FL:54mm.

Figyelt kérdés
Ma voltunk ultrahangon és ezeket az eredményeket kaptam. Ez a második terhességem az elsővel minden ok volt. Most az eredmények azt mutatják hogy kisebb a fej méret az adott héthez képest. Ráadásul farfekvésű.
2015. febr. 28. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig kisebb volt a feje, mint annak "lenni kellett volna". Most visszanéztem a papírokon, nekem 27 hetesen BPD 59,1 volt. Azóta már 2 hónapos a lánykám, tökéletesen egészséges és tökéletesen szép feje van :)
2015. febr. 28. 15:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat, ezt megnyugtató olvasni. Csak rossz volt hallani hogy minden méret megfelel az adott hétnek csak a fej mérete nem. De persze én is ebben bízom hogy minden rendben lesz.
2015. febr. 28. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Végülis egészséges lett a baba? Jól van? Milyen lett?
2018. okt. 2. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!