Vajon minden rendben van a babaval?
Sziasztok, 12+2 hetes vagyok, es jövö heten lesz a 3. UH-m. Eddig ugy tünik, minden ok, a multkor UH-n mar teljesen babaformaja volt a kicsikenek, mozgott is, szivhang ok.
A tünetek is nagyjabol megvannak, emelyges, neha hanyas is, a mellfeszüles viszont 2 napja jelentösen enyhült, majdnem megszünt..
Igazabol semmi nem utal problemara, en megis parazom. Ma tervezem elmondani a munkahelyen a kollegaknak (többen elmennek most szabira, es a mai nap egy jo alkalom, nem szeretnem mar tovabb titkolni, mert az emelyges miatt neha kellemetlen, hogy egy szot sem szolhatok az egeszröl, ami legalabb megmagyarazna a "viselkedesem"), es alapvetöen nem vagyok babonas, de megis ettöl tartok, hogy mi van, ha most elmondom, es a baba pl. mar nem is el? :(((
9+6-on volt az utolso UH, szerintetek, ha ott minden ok volt, akkor nincs okom aggodalomra?
hat az igazi elvezetböl sajnos valoban nem sok jutott meg, mert a 6. het ota egesz napos az emelyges, ezert eleinte enni is nagyon keveset tudtam.
abban bizom, hogy "mostkörül" elmulnak lassan a tünetek, jövö heten latom az egeszseges babat es onnantol tenyleg jobban tudom majd elvezni.
es az, hogy feltettem egy kerdest, meg nem azt jelenti, hogy 3 honapja a sötet szobaban ülök, terdeket felhuzva, es sirok.. ;)
ez egy ilyen oldal, legyszi ne legyetek mar felhaborodva azon, hogy valaki el a lehetöseggel es kerdez :D
anyák leszünk, ez a legnormálisabb dolog hogy már most aggódunk a kis babánkért. Nemértem miért kell ezt lehurrogni..
A kötelező ultrahangok között sok idő telik el, így mi beiktattunk mozizast, sokat segített nagyon:)
És én is aggódtam az uh előtt. Ok nelkul. Addig hetekig biztos voltam hogy jól van és akkor is tudtam de az ember miért ne aggódhat egy vizsgálat előtt csak úgy?
9hkm
Ja amúgy mellfeszules. Nekem az eleje óta hol rosszabb, hol jobb. Van hogy napokig javul aztán megint túl érzékeny lesz. Ez nem jelent gondot :)
Tényleg lassan már kérdezni se lehet ezen az oldalon, mert egyből támadnak a "Gyeskaratésok" :) Engem is mindig leszólnak.. de pfff
Kedves kérdező: mindenki izgul, aki meg pszihológushoz küldött az vagy nem szült, vagy leszarom stílus! Nem kell vele foglalkozni. A lényeg hogy nem sokára eljutsz dokihoz és láthatod a Kincsed!! :) Akkor fogsz mégjobban izgulni hogy mikor mozdul meg!! A lényeg hogy mindig van miért aggódni, félni és ez nyílvàn így is lesz az elkövetkező 50-60-70 évben! :D Én is minden uh után egy héttel idegeskedem hogy minden rendben van e. Boldog Babavárást!!! :))
21+5 hkm
"Gyeskaratesok" :D:D made my day
köszi szepen mindenkinek!
nektek is boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!