Mindenki ezt érzi vagy velem nincs rendben valami?
Figyelt kérdés
Ott kezdeném,hogy nekem már volt egy terhességem de az sajnos missed ab végződött..tüneteim akkor is hasonlóak voltak mint a mostani terhességemnél!!Nem a tipikus hányingert émelygést érzem mint más kismamák!Olyan rosszúl érzem magam mint gyerekkori vírusos megbetegedéseimnél nagyon gyenge vagyok igazából nem fáj semmim(fejem,stb)mégis mindenem nem bírok felkelni!Még azt hozzá tenném hogy utrogestant-szedek napi 2szemet mert bevéreztem 6hetesen!!Megint baj lesz és ez a betegséges rosszúl lét jelez??2015. febr. 9. 20:41
1/8 anonim válasza:
Erről az orvosoddal kellene beszélgetni, nem egy laikus fórumon.
2/8 A kérdező kommentje:
Arra is sor fog kerülni ahogy elérkezik az adott időpontom mikor mehetek az orvoshoz!Addig is tapasztalatokra volnék kíváncsi!de azért köszönöm a választ
2015. febr. 9. 21:10
3/8 anonim válasza:
Szia. Nekem 11 hetesen volt egy vetélésem. Most 10 hetes vagyok. Előzőleg srm voltam rosszul,csak fáradtság a tünetem. Én is aggódok minden ultrahang előtt. Kaptam most Duphastont. Mindenki nyugtatgat hogy örüljek hogy nem vagyok rosszul,és ne idegeskedjek. Megértelek teljesen...
4/8 anonim válasza:
Ez lemaradt:minden ultrahang előtt úgy éreztem nem jó valami. És mindig meglepett hogy minden rendben. De persze ettől vagyok a legboldogabb. Szeretném a babát nagyon. De most is aggódok hogy él-e :-(
5/8 anonim válasza:
Mindenkinél más tünetek jelentkeznek,nekem hányás volt minimum 5x egy nap és, mindig aludtam!Vitamin hiány is okozhatja ezeket a tünetek!Nekem attól volt!Beszélj orvossal ,és hátha tud ajánlani valamit!
6/8 anonim válasza:
De próbáljunk nagyon pozitívak lenni :-)
7/8 anonim válasza:
Nekem is volt vetélésem.azóta van egy kislányom és mostv30 hetes vagyok.még is mindig rettegek hogy minden rendben van e.ez már az anyai ösztön szerintem.utrót szedtem napi 6 ot ...fel sem bírtam kelni...de nem hánytam meg semmi...nyugi...:-)
8/8 anonim válasza:
Nem mindenkinek van hányingere, vagy konkrétan hányásos tünetei. Nekem sem volt egyik terhességemnél sem. Illetve a mostaninál volt émelygés, de konkrétan nem hánytam egyszer sem.
Viszont piszok fáradt voltam. Annyira, hogy egyszerüen képtelen voltam ébren maradni. Hetekig. Ez volt az elsőnél és a mostaninál is. A második terhességemnél ennyire nem volt durva... amúgy az a 9. héten el is ment. Úgyhogy nyugi, teljesen normálisak a tüneteid. :)
A fáradtság amúgy abból van, hogy most készül fel a szervezeted a változásra, ami iszonyatos energiát vesz el tőled. Ezért van a folyamatos alvásigény, meg hogy nem tudsz megmozdulni. Teljesen normális. Kb a 10-12. hétre el fog múlni és újra lesz energiád mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!