Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki ezt érzi vagy velem...

Mindenki ezt érzi vagy velem nincs rendben valami?

Figyelt kérdés
Ott kezdeném,hogy nekem már volt egy terhességem de az sajnos missed ab végződött..tüneteim akkor is hasonlóak voltak mint a mostani terhességemnél!!Nem a tipikus hányingert émelygést érzem mint más kismamák!Olyan rosszúl érzem magam mint gyerekkori vírusos megbetegedéseimnél nagyon gyenge vagyok igazából nem fáj semmim(fejem,stb)mégis mindenem nem bírok felkelni!Még azt hozzá tenném hogy utrogestant-szedek napi 2szemet mert bevéreztem 6hetesen!!Megint baj lesz és ez a betegséges rosszúl lét jelez??
2015. febr. 9. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Erről az orvosoddal kellene beszélgetni, nem egy laikus fórumon.
2015. febr. 9. 21:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Arra is sor fog kerülni ahogy elérkezik az adott időpontom mikor mehetek az orvoshoz!Addig is tapasztalatokra volnék kíváncsi!de azért köszönöm a választ
2015. febr. 9. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 11 hetesen volt egy vetélésem. Most 10 hetes vagyok. Előzőleg srm voltam rosszul,csak fáradtság a tünetem. Én is aggódok minden ultrahang előtt. Kaptam most Duphastont. Mindenki nyugtatgat hogy örüljek hogy nem vagyok rosszul,és ne idegeskedjek. Megértelek teljesen...
2015. febr. 9. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt:minden ultrahang előtt úgy éreztem nem jó valami. És mindig meglepett hogy minden rendben. De persze ettől vagyok a legboldogabb. Szeretném a babát nagyon. De most is aggódok hogy él-e :-(
2015. febr. 9. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más tünetek jelentkeznek,nekem hányás volt minimum 5x egy nap és, mindig aludtam!Vitamin hiány is okozhatja ezeket a tünetek!Nekem attól volt!Beszélj orvossal ,és hátha tud ajánlani valamit!
2015. febr. 9. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
De próbáljunk nagyon pozitívak lenni :-)
2015. febr. 9. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vetélésem.azóta van egy kislányom és mostv30 hetes vagyok.még is mindig rettegek hogy minden rendben van e.ez már az anyai ösztön szerintem.utrót szedtem napi 6 ot ...fel sem bírtam kelni...de nem hánytam meg semmi...nyugi...:-)
2015. febr. 9. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek van hányingere, vagy konkrétan hányásos tünetei. Nekem sem volt egyik terhességemnél sem. Illetve a mostaninál volt émelygés, de konkrétan nem hánytam egyszer sem.

Viszont piszok fáradt voltam. Annyira, hogy egyszerüen képtelen voltam ébren maradni. Hetekig. Ez volt az elsőnél és a mostaninál is. A második terhességemnél ennyire nem volt durva... amúgy az a 9. héten el is ment. Úgyhogy nyugi, teljesen normálisak a tüneteid. :)

A fáradtság amúgy abból van, hogy most készül fel a szervezeted a változásra, ami iszonyatos energiát vesz el tőled. Ezért van a folyamatos alvásigény, meg hogy nem tudsz megmozdulni. Teljesen normális. Kb a 10-12. hétre el fog múlni és újra lesz energiád mindenre.

2015. febr. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!