Ez a teszt pozitiv szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem is szamitottam erre mert megszakitassal vedekeztünk. Ja es megvolt a menszeszem.3-4napig tartott. De igazan a wc papiron volt (ott nem keves ) most a menszesz utan 5. napon vagyok es ma reggel csinaltam a tesztet . Köszönöm a valaszaitokat
2015. febr. 27. 09:55
22/30 A kérdező kommentje:
11:45 re megyek dokihoz..amugy semmi valtozast nincs..remelem kiderul most hogy mi a ''bajom'' .. Irok amint hazaertem
2015. márc. 2. 09:19
24/30 A kérdező kommentje:
Elmondtam a dokinak hogy pozitivat teszteltem majd megnyomjodta a hasam.. Aztan mondta csinal egy vaginalis uh-t.. Ott semmit nem latott a nyalkahartyamat is kicsinek mondta (hozzatette lehet koran van meg hogy lasson valamit)ugymond aztan mondta csinaljunk egy pisitesztet.. Csinaltunk majd az negativ lett es akkor mondta hogy vagy az van hogy elment a baba es urul a hcg vagy az hogy nem voltam terhes, viszont a tesztekre azt mondta hogy az nem tevedhet szoval valoszinu mar nincs.. Annyira nem vagyok kiakadva de akkor az hogyan lehet hogy a hőm ma is 37volt (honaljban) es mar vagy 1 hete merem a homet folyamatosan (hiszen gyanakodtam )36,8 vagy 37 vagyok (normal helyzetben 35,9-36,3 kozott voltam regen) en nem vonom ketsegbe a doki szavait de akkor most mi bajom van??! Csak a legrosszabbra tudok gondolni ha pozi a teszt, hoemelkedesem van.. Hanyingerem szoval ez lehet akar betegseg is??! Marmint valami sulyosabb???!
2015. márc. 2. 12:46
25/30 anonim válasza:
Lehet hogy volt baba, csak elment. :( Megmondom őszintén hogy cisztára gondolok, akkor szokott még pozitív teszt lenni. De ha az orvos nem látott semmit akkor persze nem. Lehet hogy pár hét múlva vissza kellene menned.
26/30 A kérdező kommentje:
Valoszinu hogy mar elment .. Most sikerult az elso fajta tesztet ujra megvennem es ma megcsinaltam es negativ.. Ezen a teszten meg szombaton egybol kijott a masik csik ugyhogy tuti nincs mar baba hiszen eltelt 3nap..koszi a valaszaitokat :)
2015. márc. 3. 07:03
28/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam szolok hogy terhes vagyok :) 7.-en megyek dokihoz :)
2015. ápr. 19. 10:30
29/30 anonim válasza:
Jaj, de jó!!! :) Gratulálok! Hány hetes vagy? És hogy vagy?
30/30 A kérdező kommentje:
4hetee vagyok.. Eddig minden oke :) remelem igy is marad :D
2015. ápr. 20. 05:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!