Menstruáció előtt pozitív?
Tudom-tudom, menstruáció előtt nem nagyon szoktak tesztelni, de a türelmetlenség nagy úr! Holnapra nem várom, ma reggel pedig teszteltem egy egyértelműen pozitívat (a második csíkot nem kell keresni, tisztán látszik).
Viszont pici aggodalom van bennem, mert mintha görcsölgetnék, bár máskor ilyenkor már nem csak görcsölgetésről beszélek, hanem igen erős fájdalmakról.
HA mégiscsak megjönne érdemes menstruáció közben és utána is tesztelni, hogy biztos legyen?
Első terhességem lenne, szóval ezért van ez az aggodalom. :)
Egyébként napok óta meg-megszédülök illetve émelygés, hányinger aranyozza be a mindennapjaim, gondoltam csinálok egy tesztet, mondván óó úgyis negatív lesz...aztán meglepődtem, de mivel menstruáció előtt csináltam, próbálom még nem teljesen beleélni magam, mert ugye sajnos még bármi történhet.
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Szia,
Pihenj sokat, ne emelgess, maradj nyugodt és szedj magnéziumot. Boldog babavárást! :-)
Nem szabad tesztelni!!! :D Tudom én sem bírtam annak idején magammal, és teszteltem. Pozitív lett, viszont egy hét késéssel meg jött, teljesen kiborultam. Hozzá teszem, hogy nem vártam, hogy megjöjjön mert semmi görcsöm nem volt. HA megjön a mensid rendesen és eltart legalább 3 napig akkor kár tesztelni nincs már baba. Ha vérzel de csak 1-2 órát max 1 napot tart vagy nagyon minimális vér jön akkor érdemes tesztelni és orvoshoz menni. Második terhességemmel így jártam, 8 hetesen véreztem nagyon 2 órát szex után, nem volt baj, csak sokat kellett pihennem végül megszületett a fiam 40 hét múlva. Ebben a hónapban kistesóval próbálkoztunk, egész hónapban iszonyat görcseim voltak, tutira vetem, hogy megfog jönni, soha még így nem fájt a hasam, aztán csak nem jött meg és teszteltem, 2 csíkos. Már 6 hetes vagyok és még nem jött meg. Remélem nem is fog és 2 hét múlva a dokinál már látom a kis szívét verni.
Ha meg is jön a mensid ne szomorkodj, majd a következő hónap sikeres lesz, ez nem is számít vetélésnek mert 6 hetes koráig még szívverése sincsen, nagyon kis érzékenyek még ilyenkor. DE szerintem nem fog megjönni!!! Tök normálisak a görcsök, nem kell aggódnod, pihenj sokat, szedj magnéziumot pl. Magnerot.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Kedves utolsó!
Tudom, hogy ez még elég korai, ezért arra is fel vagyunk készülve, hogy most még bármi megtörténhet(pont emiatt még nem akarunk körtáncot járni, majd egy kicsit később, amikor már minden biztos lesz :D), de bízunk a legjobbakban!
Abban tudnátok még nekem segíteni, hogy ilyenkor mi a teendőm?
Nemrég költöztünk ki Szlovákiára a párommal a szüleihez.
Itteni papírjaim még nincsenek, még próbálom begyűjteni Magyarországról azokat amik ide szükségesek majd. A hazajutás nem egyszerű, több száz kilométerre lakom innen, és pénzben sem a legolcsóbb mulatság. Ilyen esetben ha átmegyek Magyarországra a legközelebbi kórházba, ott is megvizsgálnak gond nélkül?
Köszönöm válaszaitokat! :) Rendesek vagytok!
Mindenképp meg akarom várni a hatodik hetet... Ha hamarabb mennék, még nem találna szívhangot, és biztos csak idegeskednék a következő ultrahang idejéig! :)
És ha netalántán időközben megjönne, akkor így meg megspórolok magamnak egy utat és némi feszültséget!
Tényleg nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!