Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció előtt pozitív?

Menstruáció előtt pozitív?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom, menstruáció előtt nem nagyon szoktak tesztelni, de a türelmetlenség nagy úr! Holnapra nem várom, ma reggel pedig teszteltem egy egyértelműen pozitívat (a második csíkot nem kell keresni, tisztán látszik).

Viszont pici aggodalom van bennem, mert mintha görcsölgetnék, bár máskor ilyenkor már nem csak görcsölgetésről beszélek, hanem igen erős fájdalmakról.

HA mégiscsak megjönne érdemes menstruáció közben és utána is tesztelni, hogy biztos legyen?

Első terhességem lenne, szóval ezért van ez az aggodalom. :)

Egyébként napok óta meg-megszédülök illetve émelygés, hányinger aranyozza be a mindennapjaim, gondoltam csinálok egy tesztet, mondván óó úgyis negatív lesz...aztán meglepődtem, de mivel menstruáció előtt csináltam, próbálom még nem teljesen beleélni magam, mert ugye sajnos még bármi történhet.

Előre is köszönöm válaszaitokat!

2015. febr. 1. 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia,

Pihenj sokat, ne emelgess, maradj nyugodt és szedj magnéziumot. Boldog babavárást! :-)

2015. febr. 1. 07:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat, keszulj fel, hogy ez a gorcsolgetes eltart egy darabig :D en 17 hetes vagyok, most is allandoan olyan, mintha meg akarna jonni :D soksok magnezium segit, szedd batran, illetve kezdd el a folsavat, a picinek az a legfontosabb igy az elejen :) szivbol gratulalok, boldog babavarast kivanok :)
2015. febr. 1. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem szabad tesztelni!!! :D Tudom én sem bírtam annak idején magammal, és teszteltem. Pozitív lett, viszont egy hét késéssel meg jött, teljesen kiborultam. Hozzá teszem, hogy nem vártam, hogy megjöjjön mert semmi görcsöm nem volt. HA megjön a mensid rendesen és eltart legalább 3 napig akkor kár tesztelni nincs már baba. Ha vérzel de csak 1-2 órát max 1 napot tart vagy nagyon minimális vér jön akkor érdemes tesztelni és orvoshoz menni. Második terhességemmel így jártam, 8 hetesen véreztem nagyon 2 órát szex után, nem volt baj, csak sokat kellett pihennem végül megszületett a fiam 40 hét múlva. Ebben a hónapban kistesóval próbálkoztunk, egész hónapban iszonyat görcseim voltak, tutira vetem, hogy megfog jönni, soha még így nem fájt a hasam, aztán csak nem jött meg és teszteltem, 2 csíkos. Már 6 hetes vagyok és még nem jött meg. Remélem nem is fog és 2 hét múlva a dokinál már látom a kis szívét verni.

Ha meg is jön a mensid ne szomorkodj, majd a következő hónap sikeres lesz, ez nem is számít vetélésnek mert 6 hetes koráig még szívverése sincsen, nagyon kis érzékenyek még ilyenkor. DE szerintem nem fog megjönni!!! Tök normálisak a görcsök, nem kell aggódnod, pihenj sokat, szedj magnéziumot pl. Magnerot.

2015. febr. 1. 08:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)

Kedves utolsó!

Tudom, hogy ez még elég korai, ezért arra is fel vagyunk készülve, hogy most még bármi megtörténhet(pont emiatt még nem akarunk körtáncot járni, majd egy kicsit később, amikor már minden biztos lesz :D), de bízunk a legjobbakban!

2015. febr. 1. 08:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Abban tudnátok még nekem segíteni, hogy ilyenkor mi a teendőm?

Nemrég költöztünk ki Szlovákiára a párommal a szüleihez.

Itteni papírjaim még nincsenek, még próbálom begyűjteni Magyarországról azokat amik ide szükségesek majd. A hazajutás nem egyszerű, több száz kilométerre lakom innen, és pénzben sem a legolcsóbb mulatság. Ilyen esetben ha átmegyek Magyarországra a legközelebbi kórházba, ott is megvizsgálnak gond nélkül?

2015. febr. 1. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ebben segíteni nem tudok, az biztos, hogy valahova kell járnod terhes gondozásra. pl. genetikai uh-k, cukor szintmérés, egyéb vizsgálatok, hogy minden rendben. Itt Magyarországon védőnőt is fel kell keresni a 12. hétig, mert ő adja a kiskönyved, amit ez után már minden hova kell vinni, abba írják pl. a vérvételek eredményét. Célszerű oda elmenni első alkalommal is ahova majd amúgy is fogsz járni.
2015. febr. 1. 12:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, ezt végig gondoltam, azért gondoltam most hirtelen erre, hogy legalább egy doktor is megállapítsa a terhességet...(mert ugye mint írtam nem a legegyszerűbb innen hazajutnom csak úgy hipp-hopp) aztán majd meglátjuk mi lesz. Vagy visszaköltözünk Magyarországra, vagy... vagy nem tudom még :) Elég korai, ezért még nem is nagyon éltem bele magam, meg nem akarok hűű de nagy elhatározásokat hozni, hogy na akkor most azonnal pakolunk és költözünk, mert ugye még bárhogy alakulhat a következő pár nap.
2015. febr. 1. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:
8. hét előtt nem érdemes dokihoz menni, de a dokik is ezt mondják ha oda mész. 6. héttől van szívhang az előtt a terhesség tényét nem tudják megállapítani. Amíg nincs szívhang addig az a kis kör lehet ciszta vagy bármi más elváltozás is, nem tudják a dokik.
2015. febr. 1. 13:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat! :) Rendesek vagytok!

Mindenképp meg akarom várni a hatodik hetet... Ha hamarabb mennék, még nem találna szívhangot, és biztos csak idegeskednék a következő ultrahang idejéig! :)

És ha netalántán időközben megjönne, akkor így meg megspórolok magamnak egy utat és némi feszültséget!

Tényleg nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)

2015. febr. 1. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!