26 eves vagyok van egy 5 eves kislannyom aki teljesen egeszseges. Kerdesem az lenne hogy egy masodik terhessegnel eselyes lenne a down kor ha az elso gyerekkel nem volt baj?
Úristen 10-es. Te ezt itt, így tényleg ki mered jelenteni,hogy egy 26 éves nőnek uszkve mondjuk x százalék esélye van,hogy beteg babát szüljön?
Bátor ember vagy!
Igen, ki! Mert miért kell mindenkinek mindig a legrosszabbra gondolni? Az esélyekről mivel szakemberek is beszélnek mégis miért ne merhetnem kijelenteni?
11-es, nem én találtam ki. Kérdezte az orvos hogy akarok-e mit tudom én milyen vizsgálatot 30 ezerért és utánaolvastam. Találtam egy ilyen cikket. A nők képesek megérezni ha valami baj van a babával. Így akarják a vizsgálatot és be is igazolodhat a gyanujuk. Ennyi.
Hát tényleg bátor vagy!
Én nem mernék ilyet állítani biztosra, még ha orvos lennék akkor sem. Valószínűleg az orvosok sem merik, azért van a vizsgálat.
Megérzés? Barátnőmnek kisfejűséggel született a gyereke. Soha nem volt rossz megérzése a terhesség. Nehogy erre alapozzunk már! Akkor nem lenne beteg gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!