Miskolciak! Hova telefonáljak?
Előző vagyok.
Legalább már nincsen semmi gond. De ha baj van, akkor nem állithat meg az, hogy nincs feltöltve a kártyád...:)
Akkor már nem is választasz dokit?
Hányadik hétben jársz?
Nekem pont Fenesi a dokim :) Az elsőnél is ő volt.
Sajnos ő sokszor tényleg bunkò azzal,aki nem a kismamája,sokaktól hallottam már.
Remélem minden rendben,és nem aggódsz már! :)
utolsó vagyok.
Én is 28 hetes vagyok,vagyis holnap töltöm :)
Hát igen...ez Fenesi... :D Mondjuk azt tényleg nem értem mégis mi köze hozzá hogy az orrodba piercing van,meg mi az hogy ha nem veszed ki nem vizsgál meg??Nem is értem...
Na mindegy,van egy stilusa az biztos,főleg azokkal ugye akik nem hozzá járnak,na de még engem is megtud néha "lepni",meg nem mindig veszem a hülye poénjait igy 8év után sem.... :)
Egyébként a 18 hetes UH-on (szerintem egy napon is voltunk,mert nálam is ő volt bent,pont ebbe a "pózba" :D ) lezavart 2perc alatt,nem nagyon lehetett hozzászólni...
11-es vagyok (meg még pár előtte lévő:))
Én Gubás dokinál szültem, Fenesit csak egyszer láttam mikor bejött nst-re egy szendviccsel a kezében, szétnézett, mintha keresne valamit - mint kiderült valakit keresett, de meg nem kérdezte volna, hogy hol van:) - és nagy hümmögve elment. Akkor kérdeztük ott a csajokkal Szilvit (az nst-st), hogy ez vajon ki volt, érdekes ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!