Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolciak! Hova telefonáljak?

Miskolciak! Hova telefonáljak?

Figyelt kérdés
Be szeretnék telefonálni a Semmelweis kórházba,a nőgyógyászati ambulanciára,viszont ilyenkor a sorszámosztóba már nem veszik fel,neten pedig sok mellék van megadva. Pl. szülőszoba, NST labor,főnővér,főorvos,stb. Nem igazán tudom,hogy ilyenkor hova érdemes,mivel már ügyelet van.

2015. febr. 26. 14:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Attól függ mit szeretnél.
2015. febr. 26. 14:58
 2/16 A kérdező kommentje:
tegnap délelőtt kevés mennyiségű, halvány rózsaszín folyás volt a wc papíron, aztán meg teljesen elmúlt és semmi bajom nincsen,a kicsi is mozog minden. Csak szeretnék megnyugodni,hogy tényleg nincs baj,és gondoltam betelefonálok,elmondom a tüneteket és a doki elmondja,hogy bemenjek-e vagy ne,hogy megvizsgáljon. Nem tudtam sajnos tegnap bemenni.
2015. febr. 26. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a nővérállást hívd
2015. febr. 26. 15:39
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerinted aggódnom kéne egyébként? Mert azóta tényleg semmi bajom nincsen. Olvastam olyat is,hogy nem kell az ilyen miatt aggódni,ha ilyen halvány stb,de hát annyi mindent olvasni,hallani.
2015. febr. 26. 15:45
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy baj lenne, de hogy megnyugodj telefonálj. Én is ezt tenném.Valószínűleg ennek a kis rózsaszín folyásnak nincs köze a babához. De ha van fogadott orvosod, akkor lehet a leggyorsabb az, ha őt hívod. Meg lehet kedvesebb is, sok nővér elég bunkó tud lenni.
2015. febr. 26. 15:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Nincsen,mert akit szerettem volna,sajnos már jó ideje nem szüleszt, a többiről meg vagy semmi sem tudok vagy bunkó. A szülésznőn gondolkoztam.
2015. febr. 26. 16:02
 7/16 A kérdező kommentje:
semmit'
2015. febr. 26. 16:19
 8/16 anonim ***** válasza:

No, sikerült telefonálnod?

Talán még a terhespatológiát lehetne megpróbálni, ha bármi gond van, úgyis odakerül az ember. :)

De Nálad nincsen semmi gond ne aggódj! :)(A Semmelweisben pedig annyi jó doki normális, van egy-két bunkó biztos, mint mindenhol, de a többi rendes.

2015. febr. 26. 18:13
 9/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, csak ez még lemaradt. :)

Nst-n, plusz szülés után nagyon sok dokival összeakadtam, és volt egy-kettő, aki kifejezetten szimpi volt.

Fél éve szültem ott, nekem volt orvosom.

2015. febr. 26. 18:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Végül nem telefonáltam be,mert a kártyámat nem töltöttem fel és a vezetékes telefonnak a vezetékébe meg beakadt a lábam pár napja és azóta tök süket. Azt hittem megcsinálta azóta a párom,de nem. Azóta sincsen semmi bajom éppen a gyomrommal focizik a kisasszony. :D Igen vannak normálisak egyébként,meg a terhes patológián már voltam 16 hetesen,ott is aranyosak. Van egy doki,Fenesi István,hát ő viszont iszonyat nagy paraszt volt velem. De alapvetően a többiekkel nincsen rossz tapasztalatom.
2015. febr. 26. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!