Az anyukánál 20 év jó életkor, a család alapításra?
30-as, te valami álomvilágban élsz.
Hitel kamat nélkül? Na, azt megnézem. Max. 0% THM áruvásárlási hitel, amit 10 hónap alatt ki kell fizetned. Erre lakást nem kapsz.
Nagyon jól átgondolt hitel nem létezik ma, nem tudom 5-10 év múlva lesz-e v. egyáltalán hol fog az ország tartani, de a hitelt, jól át kell gondolni.
Mindegy is, minden álmod váljon valóra, kedves 25 éves.
Ez olyan, mint húgom barátjának a beszólása: Most 26 éves, azt mondja 4 év múlva szeretne gyereket, mert nem akar nyomorogni.Házat apjától kapott, hitelmentes. Ismerem 4 éve a srácot. Most sem él jobban, mint 4 éve, félévente munkahelyet váltogat, tesómmal keresnek ketten kb. 250 ezret és teljesen felélik 1 hónapban. De, majd 4 év múlva vállal gyereket, mert nem akar nyomorogni. Magyarul, nem mond le a cigiről, nem mond le a kajarendelgetésről és társai. 4 év múlva sem lesz jobb neki, mert igazából nem is tesz érte, csak álmodozik, hogy talán jobb lesz. Furcsák ezek a huszonévesek, tisztelet a kivételnek.
Nem lehet általánosítani. Én 20 évesen egy tizenéves kislány szintjén voltam érzelmileg. Most vagyok 30, és most sem érzem magam késznek az anyaságra. (Mondjuk nem is fenyeget ez a "veszély", lévén egyedülálló.)
A lényeg, hogy érett személyisége legyen a nőnek, és stabil egzisztenciája. Nem árt, ha stabil párkapcsolata is van. Vállalhat persze egyedül is, ha késznek érzi rá magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!