Méhszáj 1100,29 hetesen. Baj lenne?
Figyelt kérdés
A dokim 29 hetesen ezt az értéket írta a kiskönyvembe.
c:1100,norm.tónus
De egy szót sem szólt.
Egy weborvost megkérdeztem erről aki azt mondta azonnal rúgjam ki a dokimat mert ez igenis veszélyes!!
Most akkor mi van????
Volt már valaki így?
Egyébként azóta már 32 hetesek vagyunk és farosak.
2010. febr. 13. 12:23
1/2 anonim válasza:
Kicsit hamar kezdett rövidülni,és nyílni a méhszájad,de azóta már eltelt 3 hét ,és nem történt semmi probléma.
Szerintem ha ennyi idősen is még farral fekszik a babád,akkor úgyis császár lesz a vége,és akkor mindegy is talán,hogy a méhszáj-leleted milyen.
2/2 Vilcsianyuja válasza:
Nekem 30. héttől volt 1000 cg-m, tehát nem volt nyitva, mégis beküldött a kórházba, azzal is ijesztgetett, hogy benntartanak, amíg beállítják a gyógyszereimet, hogy ne keményedjek (mert hogy nekem elég sűrűn keményedett a pocim). ha te nem keményedsz, akkor talán nincs olyan nagy kockázat, bár azért ennek veszélyezetett kategóriába kellett volna tartoznia 29. héten... kiartás, még 4 hét, és már kikerülsz a "kockázatos" időszakból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!