Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+3 naposan kellene már...

4+3 naposan kellene már látszódnia az uh-n valaminek, vagy még bőven jó vagyok így hogy nem lát semmit a doki?

Figyelt kérdés

Tudom, korán mentem, de volt rá okom.

Ma azt mondta a doki,hogy petezsákot sem lát, viszont enyhén meg van nagyobbodva a méhem és 20 mm-es az endometrium. Ő terhességre tippel, de szeretné kizárni a méhen kívülit,így vérvételre kell mennem holnap.

2015. febr. 23. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az nem jelent semmit,ha erősödött,mert attól lehet még méhen kívüli. A derékfájás nekem is megvolt,bár csak 8. héttől. Meg alapból hát-és derékfájós voltam mindig is,szóval lehet,hogy ezért.
2015. febr. 23. 18:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként én is derékfájós vagyok, járok tornára is.
2015. febr. 23. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Az a jó,ha tudsz tornázni,viszont ezzel vigyázni kell,nehogy véletlenül meghúzd a hasad. Én sajnos nem tornázhatok,mert veszélyeztetett terhes vagyok,ezért néha a farkcsontom majd ki akar szakadni a helyéről. de olyankor négykézlábra állok és óvatosan hátrafelé megemelem a lábaimat felváltva. Aztán általában ettől kicsit enyhülni szokott.
2015. febr. 23. 19:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Én még ugye csak 4+3 vagyok. Még 2-3 hétig szeretnék menni tornára, mert nemrég kezdtem, és meg kell tanulnom a gyakorlatokat,hogy otthon is tudjam csinálni.

Látom,szükségem lesz rá... :(

2015. febr. 23. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Youtube-on is van elég sok kismama tornás videó. Én is arra tornáztam amíg lehetett. Keringésjavító,meg jól át is mozgat.
2015. febr. 23. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!