Látni fog valamit a doki?
Figyelt kérdés
Január 13 án volt az utolsó mensim, csináltam tesztet hármat mind a 3 pozi lett:) Ma megyek dokihoz délután és szerintetek valamit tud mondani hogy jó helyen van e? csak azért mert már volt egy méhenkívüli terhességem és nagyon félek hogy nehogy baj legyen megint. A cicim fáj egy kicsit meg néha fájdogál a hasam ugy mintha meg akarna jönni. Ez normális?2015. febr. 16. 10:33
2/10 anonim válasza:
Nem valószínű hogy bármit is látni fog (maximum felritkulást, ha jó a dokid ultrahangja).
3/10 anonim válasza:
Még semmit sem fog látni. Én várnék még vele legalább egy hetet.
4/10 anonim válasza:
Nekem is volt egy méhen kívülim már, engem majdnem 6 hetesen hívott be a dokim uh-ra.
Ha január 13 az utolsó mensid első napja, akkor holnap leszel csak 5 hetes, várj még 1 hetet, mert nem fog látni semmit. Ha az volt az utolsó, akkor már esélyes..
5/10 anonim válasza:
Na látott valamit?:)
Egyébként ez hülyeség....én is 5hetesen mentem és látta a petezsákot 6mm.
6/10 anonim válasza:
na most ugyan miért a lepontozás?
első
7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elég régen nem jártam erre :) Én nem pontoztam le senkit !!! Képzeljétek okt. 20 -ra várom a kicsimet , minden rendben van :)))
2015. okt. 9. 13:15
8/10 anonim válasza:
Gratulalok😊!
Es mit làtott a doki anno?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Látott 5 mm-es szabályos petezsákot :))
2015. okt. 9. 13:51
10/10 anonim válasza:
Köszönöm :)
ugye miből lesz a cserebogár? :)
remélem a lepontozók is látják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!