5 hetesen 3 naposan mit fog a doki látni? Elképzelhető, hogy lesz már szívhang?
Figyelt kérdés
Kedden megyek uh-ra. A fogantatáshoz mérten pontosan adtam meg a kort 5+3. Volt már valamelyikőtöknek olyan, hogy már ilyenkor volt szívhang is, embrió, nemcsak petezsák? Nem aggódom, ha esetleg még nem lesz szívhang, csak érdekel hogy másnál ebben az időpontban volt-e.2014. ápr. 26. 12:36
1/6 anonim válasza:
Én 5+5 naposan voltam, nekem még nem volt akkor szívhang. Rá 3 hétre kellett visszamennem.
2/6 Roberta77 válasza:
6+1 indul el a szív hang.
Én pont akkor voltam.
Üdv.
4/6 anonim válasza:
Ne a fogantatástól számolj, hanem az utolsó menstruáció eső napjától (a terhesség alatt is végig így fognak számolni). 5+3 nál naptár szerinti számolással még 100%, hogy nincs szívhang.
5/6 anonim válasza:
En most szerdan voltam 4+6 es semmit nem lattak nem hogy szivhangot.. most aggodhatok hogy mehen kivuli...
6/6 anonim válasza:
Szia, én 6 hét 2 naposan voltam és nekem még nem volt szívhang,sőt csak szikhólyag volt, de a doki alapból 5-6 hetet írt a papíromra, amúgy meg nekem 3 nappal később volt ovum, így valószínű ezért nem volt, de 7-8 hetesen mentem vissza, azaz 2 hét múlva és akkor már volt szívhang és 14 mm crl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!