Pénteken, a magándokim 65 mm-esnek látta a picurkát, ma, az sztk-s doki,59-nek. Baj lehet? Szívhang volt. Vagy csak azért, mert más orvos csinálta, más készüléken?
Mas a gep, mas a doki barmi leehet! Nem mondtak kontrollt?
Hivd fel a magandokid! De biztosan nincs baj! Csak elmertek!
Én a 0. UH-ra (terhességmegállapításra magándiagnosztikára mentem. Megmérték, szívhang, minden szuper.
Mentem 2 hét múlva körzetis nőgyógyászhoz, ugyanakkorának mérte,, hullasápadt lettem. Még jó hogy ezt ő is észrevette, mert közölte, hogy olyan szar a gépe hogy épp annyit lát rajta rendesen, hogy dobog ott valami, ezért beutal egy rendes UH-ra.
Megmutatta a képernyőt, én semmit nem láttam csak hangyás foltokat. Előtte 2 héttel a magán UH-ban már láttam a kis formát, hogy hogyan lesz belőle baba, na meg a szívét is láttam.
Persze a kisbabámnak semmi baja nem volt, nőtt rendesen, csak szar a nőgyógyász UH-ja.
Feleslegesen aggódsz kedves kérdező:) Teljesen jó méretei vannak a babádnak. Tapasztalatom szerinte az sztk-ás Uh gépek eléggé elavultak/régiek.
A magándokimnál már látszódott a petezsákba a babó, míg másnap az sztk-ás dokim csak petezsákot látott.
Szerintem nyugodj meg és élvezd a terhességed:)
Boldog babavárást kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!