Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Siófokon mi a "szokás" ebben...

Siófokon mi a "szokás" ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Azok véleményét várom jobban akik szültek már Siófokon.

Holnap az az 14-kén leszek 41 hetes terhes.Voltam vizsgálaton csak szívhangot néztek mert az összes doki szinte a szülészeten volt annyi kismamának beindult a szülése.De a lényeg,hogy a szívhang jó lett.Annyit mondott a nővérke,hogy nagyon jól érzi magát bent még a pici.Második szülésem lesz,az elsőt Székesfehérváron szültem,de ott időre szültem mert egy napot húztam csak rá.A doktor aki aláírta a szívhang leletét annyit írt rá,hogy javasolt a befekvés.De ezt a terhességi hetemre nézve.Én nem feküdtem be mert van egy 16 hónapos gyermekem és sajnos nem tudom megoldani hetekre az elhelyezését.Elvileg azt mondták 41.-ik héten indítanak,de hallottam ott egy-két kismamát akinek ugyan ezt mondták és csak befektették,de nem indítottak mert minden rendben volt.Most azon gondolkozok,hogy ezt a hetet ami jön várjam meg itt hol és ha nem indul be akkor menjek be,vagy már Hétfőn feküdjek be.Nem tudom mit szólnának az orvosok,vagy,hogy mikor indítanak ha minden rendben van..ez ügyben várom válaszotokat.Előre is nagyon szépen köszönöm!UI: Nincs fogadott orvosom!

2013. okt. 13. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
orvos és kórháza válogatja, Inditani fognak zselével,vagy burokrepsztéssel vagy ballonnal túlhordás esetén. Minden nap vagy 2 naponta kell ellenőrzésre menni,de ha beindul magátol akkor nem kell befeküdnőd és meginditani sem.
2013. okt. 13. 11:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen csak azt nem tudom,hogy 41 héten indítanak-e.Mert már nem tudom megoldani,hogy vizsgálatra menjek.És telefonon úgy is azt mondják,hogy feküdjek be...
2013. okt. 13. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!