Mikor menjek nőgyógyászhoz pozitiv terhességi teszt esetén? Tudtok esetleg ajánlani egy jó nőgyógyászt Siófokon?
Április elsején volt az ovulációm, és 13.-án teszteltem először pozitivat. Április 15.-én ( hétfőn ) kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Így félidőben fogant a babánk, ezért is kérdem, hogy ilyen esetben mikor kellene először menni dokihoz? Nincs semmi panaszom, kicsit fáj néha a hasam alja, de olvastam, ez normáis.
Köszönet annak, aki válaszol.
Én pl 8 hetes voltam amikor először dokihoz mentem. Tudtam már 4 hete előtte h baba van. Azért nem mentem én mert úgy gondoltam h eleinte úgyis csak petezsákot lát stb. 2 hétre rá mehettem volna úgyis vissza vmi pontosabb dologért. Ezért vártam vele h már biztosan legyen szívhang. De sokan már Egyből mennek pozi teszt után :) Ez sem baj egyáltalán. Mindenki ahogy érzi. Nekem is nagyon nehéz volt várni vele. Majd megölt a kíváncsiság :D
Majd mész akkor amikor már úgy gondolod :) meg ameddig bírod h el ne menj :P
2 hónapos kislány anyukája :)
Én 5 hetesen voltam először orvosnál,de ekkor még nem volt szívhang.Rá 2 hétre kellett visszamennem.Szerintem várd meg a 7 hetet akkor biztosan lesz minden aminek lennie kell.:)
Gratulálok nektek.
Egy 5 hónapos kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!