Szerintetek hogy a testvérek hogy jönnek ki egymással akár gyerekként, akár felnőttként függhet a horoszkóptól? Volt
Hát mi tesómmal mindketten bikák vagyunk és sosem jöttünk ki igazan jól, nagyon sokat veszedetünk. Manapság már nem veszekszünk annyit, de nem is nagyon beszélünk, 2 hetetente egy ebéd anyáméknál és kb ennyiből áll a kapcsolatunk.
Amúgy volt egyszer egy bikia párom is, vele se tudtam kijönni sehogyse, akármennyire szerettem, annyit veszekedtünk, hogy szörnyű. Pedig amúgy nem vagyok nagyon veszekedős, a férjemmel 4 év után se veszekedtünk még egyszer sem, de ez a 2 bika ez kikészített :)
Szerintem ez inkább a család és a szülők hozzáállásán múlik. Vannak példáim és én ezek alapján gondolom. Van olyan rokonom akinek 3 gyermeke van kettő lány 1 fiú. A lányokkat más az elvárás mint a fiúnak. Ezt nem csak a nemi külömbségekből adódóan.
Pl a lányoknak szó szerint mindent megtehetnek, a fiú még jó formán a véleményét sem mondhatja el, csak a lányoknak van igaza.
Minket anyuék igyekeztek egyformán kezelni a nővéremmel. Gyerekként sokat veszekedtünk, de alapjáraton mindig jó testvérek voltunk. Ha kellett kiálunk egymásért segítünk. Az előbb említett családban ez nincs meg.
Én is anyuék szemlélete szerint próbálom a gyerekeimet nevelni.
A gyerekeim csillagjegye: Vízöntő, Halak, Skorpió, Rák. Határozottan jól kijönnek egymással.
Én Szűz vagyok, húgom Oroszlán, mi is jóban vagyunk.
Szóval szerintem nem ettől függ a kapcsolat minősége.
Értem amit írtatok, persze függ a szülői hozzáállástól és igaz függ attól is milyen neműek, erre nem is gondotlam, hogy ez is befolyásolhatja :)
A skorpió jegytől félek :) bár mint írtam azért nem szentírás a horoszkóp, de valahol van benne igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!