Nagyon kiborultam ma, és az egész családdal összevesztem, nagyon. Egész délután sírtam, nagyon megbántottak. Amíg kiabáltunk egymással( ami nem jellemző) a hasam végig kő kemény volt (pedig soha nem szokott az lenni). Lesz baja a babának?
Mondd meg az anyósodnak, hogy ha szülni mész akkor reméled nem viselkedik így a 3 évessel. mondd hogy nem akarsz veszekedni, de egy 3 éves gyereknek elég baj hogy nincs ott az apja , meg még nehéz lesz neki a kicsit is megszokni, hogy nem csak ő van. nehogy már még a nagymama is őt bántsa!
Védd csak meg a gyerekeidet, ha egy mód van rá sürgösen költözzetek külön. sajnos nehéz, nekem is az , de tiszta nyugalom van.jaj, azért drukkolok hogy rendbe legyen minden.
Szia én is diabos vagyok,de nyugodtan vacsizz ,mert ettől csak rosszabb lesz ha nem adsz neki tápanyagot és te sem fogsz rendesen pihenni.nem ezen fog mulni,hogy a baba egészséges lesz e,hogy most ezsel e vagy sem.
Az anyósodékat nem értem,de végül is muszáj nektek most ott lenni?Nem tudnak a szüleid segíteni esetleg?
nekem is elég furi az apósom,igaz még nincs gyerekem-most várom,de én biztos,ha egyszer kioktatna nem adnám oda többet hosszú távra neki a babát.Vnném a szüleimhez-bár én elég kemény fejű vagyok ilyen szempontból.Mindne esetre elég szomorú,hogy az anyósod sem veszi fegyelembe a helyzetedet.Amúgy ha idegesebb vagyok nekem is nagyon bekeményedik a hasam és alig akar mozogni a baba.Sztem ha rugdos akkor semm baj,simogasd sokat,hogy érezze vele vagy.30hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!