Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés lehet teljesen tünetme...

Vetélés lehet teljesen tünetmentes?

Figyelt kérdés
3 (halvány) pozi teszt után a ma reggeli negatív. Első vizetelből, ugyanolyan teszt, ami előtte pozitívat mutatott. Lehet, hogy elvetéltem és semmi tünete nem volt, se vérzés, se görcs? Jövőhéten megyek dokihoz. Nagyon elszomorodtam...
2015. febr. 20. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem.

ugyanis én anno csa esemény utáni tabitól is, de olyan görcseim voltak, amikor megjött és úgy ömlött - teljesen eltért a szokásos menstruációtól.

2015. febr. 20. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt semmi tünetem. Igaz, hogy nekem a 6. héten volt szívhang, aztán a következő ultrahangon már nem volt. Kb 9 hetesen halt el a magzat, úgy hogy észre sem vettem. Se görcs, se vérzés.
2015. febr. 20. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem sima mensesszel ment el. Nem volt se erősebb, se darabosabb, se fájdalmasabb.

A barátnőmnek elhalt az embriója, és nem is tudott róla.

2015. febr. 20. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet bizony. Nekem is az volt, se görcs, se vérzés, se barnázás, semmi, mégis üresek voltak már a petezsákok a 9. héten. Az embriók elhaltak és felszívódtak, a petezsákokat missed ab műtéttel távolították el (ikerterhesség volt).
2015. febr. 20. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem sem volt semmi tünetem, mégis 10. héten missed ab
2015. febr. 20. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!