Vetélés lehet teljesen tünetmentes?
Figyelt kérdés
3 (halvány) pozi teszt után a ma reggeli negatív. Első vizetelből, ugyanolyan teszt, ami előtte pozitívat mutatott. Lehet, hogy elvetéltem és semmi tünete nem volt, se vérzés, se görcs? Jövőhéten megyek dokihoz. Nagyon elszomorodtam...2015. febr. 20. 09:20
1/5 anonim válasza:
szerintem nem.
ugyanis én anno csa esemény utáni tabitól is, de olyan görcseim voltak, amikor megjött és úgy ömlött - teljesen eltért a szokásos menstruációtól.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi tünetem. Igaz, hogy nekem a 6. héten volt szívhang, aztán a következő ultrahangon már nem volt. Kb 9 hetesen halt el a magzat, úgy hogy észre sem vettem. Se görcs, se vérzés.
3/5 anonim válasza:
Nekem sima mensesszel ment el. Nem volt se erősebb, se darabosabb, se fájdalmasabb.
A barátnőmnek elhalt az embriója, és nem is tudott róla.
4/5 anonim válasza:
Lehet bizony. Nekem is az volt, se görcs, se vérzés, se barnázás, semmi, mégis üresek voltak már a petezsákok a 9. héten. Az embriók elhaltak és felszívódtak, a petezsákokat missed ab műtéttel távolították el (ikerterhesség volt).
5/5 anonim válasza:
nekem sem volt semmi tünetem, mégis 10. héten missed ab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!