Normális, hogy ennyire hányingerem van? Más kismami is küzd ezzel? Mit lehetne tenni ellene?
Normális!
Én csak a hideg vizet tudtam meginni,egy-két szem főtt krumplit...ennyi...3hónap után elmúlt szerencsére a hányinger!Kitartás!:)
27h terhes
Szia!
Teljesen átérzem, min mész most keresztül, én már 2x átéltem ezt. Amikor benne van az ember, pokoli. Nálam a 6. hét betöltésekor kezdődött, az elsőnél a 16-17. héten, a másodiknál a 19. hét körül enyhült. Szinte semmit nem tudtam enni, semmi nem maradt bennem. Ráadásul epekövem is van, (egyébként teljesen tünetmentes), de emiatt (és mivel üres volt a gyomrom) folyton epét hánytam. Brrrr....
Amit érdemes talán kipróbálnod, mert azért nekem az első terhességemnél sokat segített, az a citromos víz. Bármily fura, de a citromlé semlegesíti a gyomorsavat. Érdemes kipróbálni, ne félj tőle.
Egyébként a legtöbb praktika, amit a terhességi hányingerre ajánlanak, nem sokat ér. Főleg, ha valaki olyan rosszul van, mint Te is. Sok kitartást kívánok neked, hidd el, ezen is túl leszel egyszer!!!
Szia!
normális,én az elejétől küzdök vele,és nem csak az ingerrel,szinte naponta többször imádkoztam a "porcelánistenhez",a 20.-25.héten enyhült,de néha még most is rókázom.a terhességet a 20.hétig -5,6 kilóval úsztam meg.amitől jobb volt,hideg víz,hideg tej,rennie,néha bejött a rágó is.kitartás!
35+4 hetes
Nekem is hányingerem volt a 13.hétig,és hányni meg nem tudtam.Akkor ettem egy pár falatot,de ha tulettem magam akkor is volt.Kitartás majd elmulik!!!
28 hkm
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Én is így vagyok mint te kedves utolsó, ha túl eszem magam akkor is jön:(
Már nem tudom mikor,mennyit falatozzak,hogy kicsit jobb legyen..
Boldog babavárást mindenkinek...:))
Szia. Nekem az 5.-6. Heten semmi bajomsem volt. De jott a7.-8. Het,
hat nem semmi . Nagyon eros hanyinger a nap barmely szakaszaban. Most a 9. Heten nem tudom, ez segit- e, de szedem a magna b6- ot. Annyi valtozott, hogy nem hanyok minden nap, de meg tartanak až emelygesek.
9+3 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!