Ez normális? 8+5 hetes kismami vagyok. Eddig csak elég erős hányingerem és émelygésem volt.2 napja elkezdtem hányni.
Figyelt kérdés
Nem hamarabb szokott ez kezdődni?És mit lehet tenni ellene,mert sem enni,sem inni nem tudok.Akármit eszek,iszok,rögtön felfordul a gyomrom tőle.Próbálkoztam hideggel,vízzel,rostos üdítővel,szénsavassal,kenyérrel,de semmi nem használ.2009. ápr. 30. 18:17
1/4 anonim válasza:
Szia!
Egyén függő, mikor kezdődik, van akinél nincs is. Nekem a 1. hét környékén kezdődött, és 12. héten abba is maradt, de reggel-este hánytam. Sajnos nekem semmi nem használt, ha menni kell hát menni kell... Unokatesómnak bevált, hogy mielőtt felkelt volna evett pár szem kekszet, és ivott rá egy pici vizet, úgy elvolt egész nap hányás nélkül.
Boldog Pocakosodást!
34+6 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
szia azt hallottam a gyömbéres keksz jo erre,
32
3/4 anonim válasza:
szia!Én 5. héttől a 13. hétig hánytam egész nap és még émelyegtem is egyfolytában.Minden illattol rosszul voltam.Semmi nem használt,próbáltam én mindent.A 10. hét után kicsit jobb volt ha hideg kakaót ittam.Kitartás!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én az 5. hét után kezdtem el hányni,reggel este,volt,hogy napközben is. Sem enni,sem inni nem tudtam. A férjem hozott b6 vitamint. Most azt szedem reggel,este 2-2 szemet. Sokkal jobb. Reggel tudok reggelizni és nem hányom ki.
7 hetes kismama vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!