Vártátok hogy a ide, a TERHESSÉG témakörbe írhassatok?
Bocsi hogy ilyet kérdezek, de mi még csak várjuk a babát, sajnos évek óta. Rendszeresen ellátogatok erre az oldalra és már alig várom, hogy a TEHERBEESÉS-ről átjöhessek ide és már a babámról kérdezhessek! :))
Mindenkinek boldog babavárást és remélem hogy mihamarabb "találkozunk"
Igen, vártam :) A második babámnál bukkantam erre az oldalra, vagyis amikor eldöntöttük, hogy jöhet a tesó. Először én is a teherbeesésnél olvasgattam, és amikor + lett a tesztem, jöttem is ide :) Most meg már a babák kategóriát (is) látogatom :)
Kívánom Neked, hogy te is mihamarabb kismama, majd boldog Anyuka legyél :)
2 fiú anyukája
Helló!
Én is csak nemrég,úgy fél éve olvasgatok-válaszolgatok itt.
Sokáig én is a teherbeesés-nél írkáltam.Még most is válaszolok ott is,itt is:)
De igen,nagyon vártam,hogy ebbe a topikba kerüljek,régebben még kicsit irigykedtem is az itt írogató kismamákra:(
Kívánom,hogy Te is mielöbb pozit tesztelj utána pedíg itt találkozunk és segítjük egymást:)
6+5 hetes kismami.
Én is alig vártam, hogy már ide írhassak, de (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...) itt esküszöm még több a tudatlan, tanulatlan nő, mint a teherbeesés topicban. Nem szörnyedtek néha el?
Sok sikert Neked!
11 hetes kismama
Kedves 11 hetes kismama társam:)
De igen sokszor elszörnyülködöm,mert ahogy írtad,sajnos nagyon sok kismama tudatlan,butuska,néha eszement érdéseket írnak ki.
De hát ezért van ez az oldal,hogy a legképtelenebb kérdésekre is megkapjuk a választ nem? :)
Ki tudja,lehet én is fogok olyan egetverő nagy marhaságot kérdezni itt,amin mások esetleg csak mosolyognak de én meg nem tudom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!