Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vártátok hogy a ide, a TERHESS...

Vártátok hogy a ide, a TERHESSÉG témakörbe írhassatok?

Figyelt kérdés

Bocsi hogy ilyet kérdezek, de mi még csak várjuk a babát, sajnos évek óta. Rendszeresen ellátogatok erre az oldalra és már alig várom, hogy a TEHERBEESÉS-ről átjöhessek ide és már a babámról kérdezhessek! :))

Mindenkinek boldog babavárást és remélem hogy mihamarabb "találkozunk"

2010. febr. 12. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vártam :) A második babámnál bukkantam erre az oldalra, vagyis amikor eldöntöttük, hogy jöhet a tesó. Először én is a teherbeesésnél olvasgattam, és amikor + lett a tesztem, jöttem is ide :) Most meg már a babák kategóriát (is) látogatom :)

Kívánom Neked, hogy te is mihamarabb kismama, majd boldog Anyuka legyél :)

2 fiú anyukája

2010. febr. 12. 11:58
 2/10 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!
2010. febr. 12. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Én is csak nemrég,úgy fél éve olvasgatok-válaszolgatok itt.

Sokáig én is a teherbeesés-nél írkáltam.Még most is válaszolok ott is,itt is:)

De igen,nagyon vártam,hogy ebbe a topikba kerüljek,régebben még kicsit irigykedtem is az itt írogató kismamákra:(

Kívánom,hogy Te is mielöbb pozit tesztelj utána pedíg itt találkozunk és segítjük egymást:)

6+5 hetes kismami.

2010. febr. 12. 12:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Jaj,de jó! Igérem nemsokára jövök! :))
2010. febr. 12. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon vártam,hogy itt kérdezhessek,válaszolhassak,most már meg azt várom,hogy a babák témakörben is hozzá tudjak szólni:-))21 hetes km.
2010. febr. 12. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Én is alig vártam, hogy már ide írhassak, de (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...) itt esküszöm még több a tudatlan, tanulatlan nő, mint a teherbeesés topicban. Nem szörnyedtek néha el?

Sok sikert Neked!

11 hetes kismama

2010. febr. 12. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 11 hetes kismama társam:)

De igen sokszor elszörnyülködöm,mert ahogy írtad,sajnos nagyon sok kismama tudatlan,butuska,néha eszement érdéseket írnak ki.

De hát ezért van ez az oldal,hogy a legképtelenebb kérdésekre is megkapjuk a választ nem? :)

Ki tudja,lehet én is fogok olyan egetverő nagy marhaságot kérdezni itt,amin mások esetleg csak mosolyognak de én meg nem tudom a választ.

2010. febr. 12. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
ja a 6+5 hetes kismami voltam:)
2010. febr. 12. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:
11. hetes km, akkor kösd fel a nacit, mert a babák kategóriában van a legtöbb ilyen. Olyanokat fogsz ott olvasni, hogy a hajad égnek áll majd. Felelőtlen butaságokat ajánlgatnak a másik babájára az anyukák...
2010. febr. 12. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Na szépen megvigasztaltatok! :))) Annyi baj legyen, majd becsukom a szemem. :)) A 11 hetes.
2010. febr. 12. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!